سال انتشار: 1391
محل انتشار: همایش مدیریت استراتژیک فرهنگی شهر تهران
کد COI مقاله: MATRISEF01_034
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 674
فایل این مقاله در 25 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 25 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اکوسیستم خلاق و پویش اقتصاد فرهنگی
چکیده مقاله:
در عصر پسامدرن، اقتصاد فرهنگی نقش حائز اهمیتی در توسعه اقتصادیشهرهای جهان دارد. حضور پررنگ متغیرهای اقتصاد فرهنگی در برنامه هایتحول اقتصادی شهرهای جهان گواه این امر است. هنر، موسیقی، تئاتر،رسانه های خبری و دیجیتالی، گردشگری شهری، ویدئو، رایانه، تبلیغات و برگزاریرویدادها و جشنواره های بین المللی از جمله متغیرهای تأثیرگذار اقتصادفرهنگی به شمار می آیند. در همین راستا، در سده بیست و یکم، جذب نخبگانو استعدادهای خلاق به یکی از مهم ترین ابزارهای شهرها برای رشد و پیشرفتاقتصادی تبدیل شده است. با باور این نظریه، جذب افراد خلاق موجب قدرتمندشدن شهرها و بالندگی اقتصادی آن می شود.نظریه شهر خلاق باوجود جدید بودن خیلی زود میان دانشمندان، جغرافی دانانو پژوهشگران شهری پذیرفته شده است. بر همین مبنا، پژوهش حاضر بااستفاده از به روزترین منابع معتبر لاتین اقدام به تشریح نقش صنایع خلاق وفرهنگی در پویش اقتصادی کرده است. هدف این پژوهش، تبیین نقشانکارناپذیر نخبگان در توسعه شهرها و ضرورت توجه به حفظ نخبگان واستعدادهای خلاق کشور است.یافته های پژوهش نشان می دهد که جذب نخبگان به خلاقیت، نوآوری و جهشاقتصادی شهرها منجر می شود، و این امر به پویش اقتصاد فرهنگی شهرهامی انجامد. همچنین امروزه، در جهان به شدت رقابتی نخبگان یا طبقه خلاق بهسکونت در شهرهایی گرایش دارند که از تنوع، تساهل و تسامح چشمگیر و ازنظر کیفیت محیط شهری و استانداردهای طراحی از سطح بالایی برخوردار باشند.نقش طبقه خلاق در پویش اقتصاد فرهنگی به متغیر تسامح و تساهل مربوطاست؛ به این معنا که شهرها با ترویج فرهنگی باز، چندملیتی، تکثرگرا و تسامح گراقادر به جذب نخبگان و به تبع آن پیشرفت و توسعه اقتصادی می شوند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MATRISEF01_034 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/309167/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهدنژاد، حافظ و اشتری، حسن و حسنی، محمدجواد،1391،اکوسیستم خلاق و پویش اقتصاد فرهنگی،همایش مدیریت استراتژیک فرهنگی شهر تهران،تهران،https://civilica.com/doc/309167
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، مهدنژاد، حافظ؛ حسن اشتری و محمدجواد حسنی)
برای بار دوم به بعد: (1391، مهدنژاد؛ اشتری و حسنی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سیر تاریخی و اندیشه ای حفاظت مناظر فرهنگی
- تبیین نقش دولت درخلاقیت و نوآوری صنعت گردشگری
- تجاریسازی فناوری در صنایع خلاق و فرهنگی ایران: آسیبها و چالشها
- تاب آوری شهر؛ مفاهیم و مدل ها
- شناسایی و اولویت بندی خوشه های کسب و کار کوچک و متوسط با استفاده از رویکرد آنتروپی شانون و FTOPSIS مطالعه موردی: استان آذربایجان شرقی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی آسیب پذیری غیرکالبدی در مقیاس محله بعد از تجربه بازسازی پس از زلزله با رویکرد کیفی (نمونه موردی: محله قدغون بروجرد)
- بررسی تحلیلی انواع دوام لرزه ای و آثار مخرب آن بر سازه ها و پراکنش دوام لرزه ای شتابنگاشت های ایران
- بررسی موانع اجرای استراتژی در شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان بر اساس مدل هفت اس مکینزی
- Investigating the impact of Environment Dynamic on Strategic innovation: focused the intermediation role of Strategic flexibility
- تعیین تاثیر نوآوری خدمات برعملکرد محصول جدید با نقش تعدیلگری قابلیت اتصال به بازار و آشفتگی بازار
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- آسیب شناسی نظام برنامه ریزی. مروری بر تحولات نظام برنامه ریزی در ایران
- بررسی پایداری شبکه ارتباطات کشور در شرایط بحران
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.