سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مخاطرات محیطی
کد COI مقاله: ICEHH02_233
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 554
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی آلایندهای زیست محیطی و مدیریت بازیافت مواد زائد شهر تبریز
چکیده مقاله:
امروزه با پیشرفت علوم و تکنولوژی، تولید و مدیریت مواد زائد جامد نیز بسیار دگرگون شده است. یکی ازجالب ترین گزینه ها در مدیریت مواد زائد جامد , بازیافت آن است که دارای صرفه اقتصادی و فواید زیست محیطی قابل توجهی است. با توجه به وجود مواد با ارزش در ترکیب زباله گاهی از آن به عنوان طلای کثیف یاد میشود که متاسفانه با صرف هزینه های بسیار سنگین جمع آوری و غالبا دفن می شوند که می توان با اعمال برنامه ریزی صحیح و فنی مبتنی بر اطلاعات دقیق و قابل اطمینان نسبت به بازیافت موادمختلف از زباله اقدام نمود. شهر تبریز نیز مانند سایر شهرهای کشور در سالهای اخیر توسعه قابل توجهی یافته که به طبع آن دامنه خدمات شهری نیز گسترش یافته است و به همین لحاظ نیازبه برنامه ریزی دقیق شهری بر اساس اطلاعات و آمار به دست آمده از روشهای علمی مطالعه بر مواد زائد جامد تولیدی در این شهر کاملا ضروری به نظر می رسد. با توجه با نتایج حاصله از این پژوهش به طور متوسط 62/51% کل زباله تولیدی شهر تبریز را مواد فساد پذبر تشکیل میدهد که بیش از 90 % آن قابل تجزیه بیولوژیکی می باشد. استفاده از سیستم های تولید کود آلی میتواند به عنوان روش مناسبی جهت دفع مواد زائد جامد شهری مورد توجه قرار گیرد تا ضمن کاهش مشکلات و معضلات بهداشتی دفن زباله از محل فروش کود تولیدی درآمدی نیز عاید شهرداری شود.
کلیدواژه ها:
تبريز، بازيافت، مواد زائد جامد، دفن زباله هاي شهري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/307519/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پاشاپور، حجت الله و ایاسه، فریبا و نقدی پور، محمدتقی و بهشتی جاوید، ابراهیم،1392،ارزیابی آلایندهای زیست محیطی و مدیریت بازیافت مواد زائد شهر تبریز،دومین کنفرانس بین المللی مخاطرات محیطی،تهران،،،https://civilica.com/doc/307519
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، پاشاپور، حجت الله؛ فریبا ایاسه و محمدتقی نقدی پور و ابراهیم بهشتی جاوید)
برای بار دوم به بعد: (1392، پاشاپور؛ ایاسه و نقدی پور و بهشتی جاوید)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شیوه مدیریت زباله ها و مواد زائد بیمارستانی در کشور ترکیه (استانبول)
- بررسی تطبیقی وضعیت کلان بازیافت پسماند در ایران در مقایسه با کشورهای پیشرفته جهان
- حذف آلودگیهای نفتی از روی آب دریاها از طریق جذب آنها با استفاده از مواد جاذب
- بررسی جریان سنت گرایی در ادبیات منظوم فارسی ، عربی وغربی
- بررسی عوامل ابهام در شعر شاملو
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.