سال انتشار: 1390
محل انتشار: کنگره ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی
کد COI مقاله: IBRC01_020
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 257
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین موقعیت تاکسونومیکی عامل لکه برگی باکتریایی پامچال در استان مازندران
چکیده مقاله:
بررسی حاضر به منظور ارزیابی موقعیت تاکسونوم کیی جدایههای عامللکهبرگی ناشی از گونهای زانتوموناس در پامچال وحشی ) primulavulgaris ( بدست آمده از چند منطقه جنگلی استان مازندران انجامگرفت. بدین منظور ابتدا DNA ژنومی جدایهها استخراج و با بکارگیریآغازگر gyrB عمل PCR انجام شد. به منظور امکان تف کیک محصول PCRجدایهها از کیدیگر هضم محصول PCR با آنزیم PstI صورت گرفت و درژل اکریل آمید الکتروفورز شد. از ضریب تشابه جاکارد برای تع یین تشابهجدایهها و از روش UPGAMA و نرم افزار NTSYS برای آنالیز خوشهایاستفاده شد. بر اساس دندروگرام رسم شده، جدایهها در سطح تشابه 60 %در 5 خوشه ژنوتیپی مختلف جای گرفتند. نمون ههای انتخاب شده براساس نتایج هضم آنزیمی، توالی یابی شد. توالی نوکلئوتیدی بدست آمده،پس از همردیف سازی چندگانه ) Multiple sequence alignment ( بابرنامه MEGA4 با سایر توالیهای مربوط به این ناحیه در گون ههای مختلفXanthomonas موجود در بانک ژن ) NCBI ( مقایسه شدند. نتایج نشانداد که جدایههای پامچال در سطح تشابه 98 % با گونه Xanthomonashortorum شباهت داشته و احتمالا جدایههای مورد آزمایش به پاتواریمجزا از سایر پاتوارهای گزارش شده این گونه تعلق دارند.
کلیدواژه ها:
xanthomonas، RFLP و gyrB
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/294126/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آقاسی نژاد، معصومه و رحیمیان، حشمت الله و توحید فر، مسعود،1390،تعیین موقعیت تاکسونومیکی عامل لکه برگی باکتریایی پامچال در استان مازندران،کنگره ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی،تهران،،،https://civilica.com/doc/294126
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، آقاسی نژاد، معصومه؛ حشمت الله رحیمیان و مسعود توحید فر)
برای بار دوم به بعد: (1390، آقاسی نژاد؛ رحیمیان و توحید فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی موتورهای جستجوی تخصصی در بازیابی اطلاعات حوزه ژنتیک از وب
- The Relationship between HLA-CW6 Allele and Psoriasis in Patients and Controls by SSP in West part of Mazandaran Province
- ارزیابی واکنش گیاه ماش نسبت به محلول پاشی متانول در زمان و سطوح مختلف
- پاسخ مورفولوژیکی دو رگ سوسن رقم نشویل به کمپوست زباله شهری و کود زیستی
- بررسی اثر کمپوست زباله شهری و کود زیستی فسفر بارور2 بر برخی صفات بیوشیمیایی گل سوسن (Lilium sp.)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.