بررسی اثر توزیع و پراکنش نانوالیاف سلولزی در بهبود خواص مکانیکی نانو بیوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید بازیافتی
محل انتشار: دومین همایش ملی فناوری نانو از تئوری تا کاربرد
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 706
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCNTA02_073
تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393
چکیده مقاله:
در این پژوهش هدف بررسی اثر توزیع و پراکنش نانو الیاف سلولزی درون پلی لاکتیک اسید بازیافتی به منظور تهیه یک نانوبیوکامپوزیت است. ابتدا نانو الیاف سلولزی با پیش تیمارهای شیمیایی و مکانیکی از پسماندهای نیشکر استخراج شد. سپس به عنوان فاز تقویت کننده در ماتریس پلی لاکتیک اسید بازیافتی با دو روش توزیع و پراکنده شد: 1) تهیه مستربتچ 2) اختلاط مستقیم که در هر دو روش جهت تهیه نانوکامپوزیت از آمیزه کاری مذاب استفاده شد. با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) اندازه و مورفولوژی نانو الیاف سلولزی مورد مطالعه قرار گرفت.همچنین با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) مورفولوژی سطح شکست و توزیع و پراکنش نانو الیاف سلولزی مورد بررسی قرار گرفت و خواص مکانیکی کامپوزیت با استفاده از آزمون کشش مورد ارزیابی واقع شد. مدول و استحکام کششی نانو کامپوزیت حاصل با استفاده از مستربتچ به ترتیب 10/3 و 5/4 درصد افزایش و در اختلاط مستقیم به ترتیب 0/3 - 14/2- کاهش داشت. ازدیاد طول تا نقطه پارگی به ترتیب برای تهیه مستربتچ 35/11- درصد و دراختلاط مستقیم 49/15- درصد کاهش داشت.
کلیدواژه ها:
نانو الیاف سلولزی ، پلی لاکتیک اسید بازیافتی ، میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) ، میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) ، آزمون کشش
نویسندگان
پژمان حیدریان
دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی صنایع پلیمر، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی اصفهان
طیبه بهزاد
استاد یار دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی اصفهان
امین کریمی
دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی صنایع پلیمر، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :