سال انتشار: 1386
محل انتشار: ششمین کنگره سرامیک ایران
کد COI مقاله: ICC06_083
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 7,702
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ساخت الیاف کربن از الیاف پلیاکریلونیتریل، خصوصیات و کاربردهای آنها
چکیده مقاله:
الیاف کربن الیافی به قطر 6 تا 10 میکرومتر و دارای حداقل %93 کربن هستند و ساختار آن از آرایه های کربن کاملاً جهت دار شکل گرفته است . گرچه روش ساخت الیاف کربن متنوع است ولی تنها روش های تجاری ساخت الیاف فوق استفاده از پیش زمینه های آلی از قبیل ریون ، پلی اکریلونیتریل (PAN) و قیر و تجزیه حرارتی آنها می باشد . عمده الیاف کربن از پیش زمینه الیاف اکریلونیتریل تولید می گردند . تولید الیاف کربن از پیش زمینه الیاف اکریلونیتریل شامل سه مرحله می باشد . در مرحله اول الیاف اکریلونیتریل تجاری و یا ویژه در محیط اکسیدی ساختاری نردبانی شکل پیدا کرده و غیر قابل ذوب می گردند . در مرحله دوم با عملیات حرارتی در محیط خنثی، ساختار آلی آنها عمده مواد غیر کربنی خود را از دست داده و ساختاری کربنی پیدا می کند . در مرحله سوم با عملیات حرارت ی در محیط خنثی در دماهای بالاتر از 1200 o C ، خواص مکانیکی و برخی خصوصیات فیزیکی الیاف بهبود داده می شوند . پارامترهای این فرآیند زیاد و عوامل موثر بر خواص نهایی الیاف کربن متنوعند لذا نیاز به بررسی دقیق تری دارند . از سوی دیگر ایجاد هر گونه تغییر در مواد اولی ه و روش های ساخت سبب تغییر در کار بردهای نهایی این الیاف می گردد . در این مقاله با توجه به تجربیات پژوهشی و صنعتی قبلی در زمینه ساخت الیاف کربن، پارامترهای متعدد موثر در فرآیند ساخت این الیاف بدقت بررسی شده و نحوه تغییرات در خصوصیات و ساختار در اثر تغییر پار امترهای ساخت تحلیل می گردد . در ادامه پارامترهای بهینه برای ساخت الیاف کربن ارائه شده و با توجه به خصوصیات و ساختار بدست آمده، کاربردهای متنوع این محصولات مورد بررسی قرار می گیرند .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICC06_083 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21972/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صدقی، آرمان و اسلامی فارسانی، رضا و شکوه فر، علی،1386،ساخت الیاف کربن از الیاف پلیاکریلونیتریل، خصوصیات و کاربردهای آنها،ششمین کنگره سرامیک ایران،تهران،https://civilica.com/doc/21972
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، صدقی، آرمان؛ رضا اسلامی فارسانی و علی شکوه فر)
برای بار دوم به بعد: (1386، صدقی؛ اسلامی فارسانی و شکوه فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- تحلیل ترمواکونومیکی راهکارهای کاهش هدر روی انرژی در ساختمانهای کشور
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر عامل تخلخل بر فاز اکسید بیسموت در سیستم افزودنی های دوجزئی ایتریا- دیسپرزیا
- بررسی میزان استوکیومتری و هدایت الکتریکی بدنه های تیتانیای تهیه شده از نانوپودرتیتانیا
- تاثیر وج های هادی نور داخل ترمیمی در افزایش سختی ترمیم های کامپوزیت خلفی
- اثر مواد دیسپرس کننده مختلف بر روی شکل و اندازه ذرات بتاتری کلسیم فسفات
- اثرپارامترهای گوناگون بر خواص فیزیکی نسوزهای منگنزیا- کربن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.