سال انتشار: 1390
محل انتشار:
همایش علمی سالانه دانشگاه رازی
کد COI مقاله: RAZICONF01_134
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 722
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله زمانبندی در سیستم های چندپردازنده ای با استفاده از تکرار گره در الگوریتم ژنتیک
چکیده مقاله:
مسأله زمانبندی کارها در سیستم های چندپردازنده ای به دلیل استفاده بهینه از پردازنده ها اهمیت ویژهای دارد. یافتن یک جواب بهینه برای این مسئله، پیچیدگی زمانی بالایی دارد بنابراین باید از روشهای جدید استفاده کرد. در برخی از محیطهای محاسباتی، به یک الگوریتم کارا برای تعیین اینکه در چه زمان و کدام پردازنده یک کار را اجرا کند نیاز است. الگوریتم ژنتیک روش مناسبی در سیستمهای چندپردازنده ای است. در این مقاله یک راهکار جدید پیشنهاد داده شده است. این راهکار، الگوریتم ژنتیک با تکرار گره است که با اجرای شبیه سازی، کارایی بالای آن که 64/1% است آشکار میگردد. چندین راهکار مانند الگوریتم ژنتیک، FCFS و زمانبندی لیست برای زمانبندی سیستمهای چندپردازنده ای وجود دارد. با مقایسه روش پیشنهادی با روشهایی که تاکنون ارائه شده است و با محاسبه تسریع و انجام عمل شبیه سازی، کارایی الگوریتم پیشنهاد داده شده نمایان میشود. این راهکار اخیراً روی تعدادی سیستم چندپردازنده ای پیاده سازی شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا RAZICONF01_134 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/288538/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حیدری، حدیث و چاله چاله، عبدالله،1390،زمانبندی در سیستم های چندپردازنده ای با استفاده از تکرار گره در الگوریتم ژنتیک،همایش علمی سالانه دانشگاه رازی،کرمانشاه،https://civilica.com/doc/288538
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، حیدری، حدیث؛ عبدالله چاله چاله)
برای بار دوم به بعد: (1390، حیدری؛ چاله چاله)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Srinivasan, A. and Anderson, J., H., 2005, Fair scheduling of ...
- Sara Baase, Allen Van Gelder, "Computer Algorithm" published by Addison ...
- Andersson B. Jonsson J. Fixed-priority preemptive multiprocessor scheduling: to partition ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- رویکردی کارآمد از الگوریتم ژنتیک برای زمانبندی کارها در محیط محاسبه ابری
- بررسی الگوریتم های زمانبندی و تخصیص منابع در محیط رایانش ابری
- بررسی تاثیر ابعاد و فرم پنجره بر میزان مصرف انرژی در فضاهای آموزشی
- زمان بندی وظایف در محیط ابری با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی برخی از الگوریتم های یادگیری ماشین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.