سال انتشار: 1392
محل انتشار: پنجمین همایش علوم علف های هرز ایران
کد COI مقاله: IRANWEED05_146
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 363
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه کارایی دو روش مختلف کاربرد علف کش پینوکسادن در کنترل علف هرز فالاریس (Phalaris minor)
چکیده مقاله:
کاهش استفاده از علف کش ها و راهکارهای مختلفی مانند کاربرد خرد شده آنها که منجر به کاهش میزان مصرف می شود، امروزه مورد توجه قرار گرفته است. آزمایش گلخانه ای جهت مقایسه کارایی مصرف یکباره و خرد شده علف کش پینوکسادن در کنترل علف هرز فالاریس انجام و تاثیر فاصله زمانی بین کاربرد علف کش و نسبت های مختلف هر کاربرد، بررسی شد. با توجه به رد نشدن فرض کاهش مدل رگرسیونی لگاریتم لجستیک 4 پارامتره به 3 پارامتره (0/05 < P)، مدل 3 پارامتره به داده های وزن تر فالاریس برازش داده شد. نتایج آزمایش نشان داد که مصرف یکباره و زود هنگام (در مرحله G1 و G2) علف کش پینوکسادن با مقادیر کمتری از دز توصیه شده توانایی کنترل مناسب فالاریس را نشان داد. اما در شرایطی که علف هرز در مرحله رشدی پیشرفته تری بود نسبت 75:25 کاربرد خرد شده باعث افزایش کارایی موثر علف کش گردید.
کلیدواژه ها:
دز-پاسخ، کاهش مصرف، کاربرد یکباره، کاربرد خرد شده
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/288018/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اورسجی، زینب و راشد محصل، محمدحسن و نظامی، احمد و عباسپور، مجید،1392،مقایسه کارایی دو روش مختلف کاربرد علف کش پینوکسادن در کنترل علف هرز فالاریس (Phalaris minor)،پنجمین همایش علوم علف های هرز ایران،کرج،،،https://civilica.com/doc/288018
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، اورسجی، زینب؛ محمدحسن راشد محصل و احمد نظامی و مجید عباسپور)
برای بار دوم به بعد: (1392، اورسجی؛ راشد محصل و نظامی و عباسپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- اثر بیوچار بر شاخص خمیرایی خاک
- ارزیابی رشد هتروتروفیک گیاهچه (نمو گیاهچه) ارقام گندم در پاسخ به تنش غرقابی
- بهینه سازی فاکتورهای مؤثر در تولید pericyclivine و vindorosine از اندام هوایی گیاه پروانش (Catharanthus roseus) به روش سطح پاسخ (RSM)
- ارزیابی ژنوتیپ های مختلف گندم نان پاییزه از نظر عملکرد در شرایط نرمال و تنش رطوبتی
- بررسی روابط بین عملکرد دانه، صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در ارقام حساس و متحمل به تنش خشکی گندم نان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.