سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: NCAMEM08_406
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 558
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله امکان سنجی استفاده از زبان الکترونیک در شناسایی زعفران اصلی از تقلبی
چکیده مقاله:
زعفران نام تجاری کلاله های خشک شده گل (Crocus sativus L) است که به خاطر عطر و رنگ مطبوع آن شناخته شده است و به عنوان اقزودنی خوراکی استفاده می شود. علاوه براین، به دلیل قیمت بسیار بالای زعفران، تقلب در آن در بازارهای جهانی متداول است.به منظور تعیین کیفیت زعفران، روش های زیادی شامل کروماتوگرافی لایه نازک، کروماتوگرافی گازی، طیف سنجی جرمی و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا به کار رفته است. با توجه به نتایج، این روش ها تکرارپذیر و چندان رضایت بخش نبوده است. تاکنون برای درجه بندی زعفران، استفاده از یک روش تحلیلی توسعه نیافته است. در دهه اخیر تحقیقات گستردهای برای بیان استفاده از روش جدیدی به نام زبان الکترونیک به ویژه در حوزه صنایع غذایی، ارائه شده است. این وسایل آرایهای از حسگرها متصل به روش های پردازش کمومتریک به منظور توصیف نمونه های پیچیده هستند و می توانند به عنوان ابزار تحلیلی برای ایجاد حس مصنوعی چشایی بیان گردند. درجه بندی زعفران بوسیله پانل های چشایی با توجه به کیفیت زعفران شامل مزه، رنگ و عطر زعفران صورت گرفته است. در تعیین کیفیت زعفران، طعم مهمترین مرجع به ویژه در ارزیابی زعفران با کیفیت های مختلف است. این مطالعه بر روی استفاده از زبان الکترونیک در کنترل کیفیت زعفران متمرکز شده است. اگرچه زبان الکترونیک کاربردهای علمی مختلفی دارد، اما تاکنون مطالعه جامعی بر روی امکان استفاده از زبان الکترونیک در ارزیابی طعم و مزه زعفران انجام نشده است، به طوری که انجام مطالعه حاضر ضروری به نظر می رسد.
کلیدواژه ها:
زبان الکترونیک، زعفران اصلی، زعفران تقلبی، طعم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/284701/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حیدر بیگی، کبری و محتسبی، سید سعید و قاسمی ورنامخواستنی، مهدی و رضایی، کرامت اله،1392،امکان سنجی استفاده از زبان الکترونیک در شناسایی زعفران اصلی از تقلبی،هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران،مشهد،،،https://civilica.com/doc/284701
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، حیدر بیگی، کبری؛ سید سعید محتسبی و مهدی قاسمی ورنامخواستنی و کرامت اله رضایی)
برای بار دوم به بعد: (1392، حیدر بیگی؛ محتسبی و قاسمی ورنامخواستنی و رضایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی امکان استفاده از گلبرگ زعفران به عنوان منبعی از آنتی اکسیدان های طبیعی
- سیستم آبیاری هوشمند
- مروری بر خواص و کاربرد گیاه زعفران
- مدل ریاضی خشک کردن لایه نازک کلاله زعفران با هوای داغ
- ترکیبات ویژه زعفران( Crocus sativus L)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
- مرور سیستماتیک امنیت سایبری بلاکچین
- چارچوب امن سازی وب سایت های تجارت الکترونیک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.