سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
کد COI مقاله: MPSA01_058
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,240
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر خواص و کاربرد گیاه زعفران
چکیده مقاله:
زعفران گیاهی از خانواده زنبقیان Iridaceae با اثرات قارماکولوژیک متعدد و به عنوان یک داروی قویم حسوب می شود سافرانال، کروسین، کروستین، پتاکاروتن، لیکوپن، زاگزاتین ، ویتامین ها از جمله رییوقلاوین و تیامن مواد موجود در بر، گل و کلاله زعفران هستند ماده موثره زعفران دارای اثرات آنتی اکسیدان، آنتی ژنوتوکسیک، ضد تومور، ضد درد، ضد التهاب، ضد تشنج، ضد سرفه، ضد افسردگی، ضد باکتری، تقویت کننده یادیگری و حافظه، محافظ نورون ها، پایین آورنده فشار خون، کاهش دهنده چربی خون، مقاومت به انسولین، افزایش دهنده اکسیژناسیون بافت ها، گشاد کننده برونش، پیشگیری از زخم معده، تقویت کننده دستگاه ایمنی بدن، محافظ شبکیه چشم، آرام بخش، اشتها آور، تسهیل کننده هضم غذا، پیشگیری از اختلالات قلبی - عروقی و سرطان می باشد. در این مقاله سعی شده است به طور خلاصه مروری بر تحقیقات انجام شده در زمینه فواید، اثرات مطلوب و کاربرد های زعفران و ماده موثره آن در صنایع غذایی، دارویی و پزشکی شود تا بتوان از عصاره و اسانس این گیاه به عنوان یک داروی درمانی و نگه دارنده طبیعی، بدون عوارض شیمیایی در صنایع داروسازی، غذایی، آرایشی و بهداشتی استفاده نمود.
کلیدواژه ها:
زعفران، ماده موثره، كروسين، كروستين، سافرانال، قارماكولوژيك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/241432/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پورامینی، پونه،1392،مروری بر خواص و کاربرد گیاه زعفران،اولین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار،همدان،،،https://civilica.com/doc/241432
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، پورامینی، پونه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1392، پورامینی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی امکان استفاده از گلبرگ زعفران به عنوان منبعی از آنتی اکسیدان های طبیعی
- مروری بر برخی از ویژگی های مهم بیولوژیکی، بیوشیمیایی و دارویی زعفران
- مدل ریاضی خشک کردن لایه نازک کلاله زعفران با هوای داغ
- امکان سنجی استفاده از زبان الکترونیک در شناسایی زعفران اصلی از تقلبی
- ترکیبات ویژه زعفران( Crocus sativus L)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جرم انگاری و ضمانت اجرایی قانون حفاظت از خاک در کانادا و چین و ایران
- اثر بیوچار بر شاخص خمیرایی خاک
- ارزیابی رشد هتروتروفیک گیاهچه (نمو گیاهچه) ارقام گندم در پاسخ به تنش غرقابی
- بهینه سازی فاکتورهای مؤثر در تولید pericyclivine و vindorosine از اندام هوایی گیاه پروانش (Catharanthus roseus) به روش سطح پاسخ (RSM)
- ارزیابی ژنوتیپ های مختلف گندم نان پاییزه از نظر عملکرد در شرایط نرمال و تنش رطوبتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.