سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: CCASD01_035
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 583
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برآورد باران ربایی توده های دست کاشت کاج تهران و سرو نقره ای در اقلیم نیمه خشک تهران
چکیده مقاله:
آرمان از این پژوهش، برآورد باران ربایی (I) توده های جنگلکاری شده ی 46 ساله کاج تهران (Pinus eldarica Medw) و سرو نقره ای (Cupressus arizonica Green) در پارک جنگلی چیتگر تهران، با اقلیم نیمه خشک بود. اندازه بارندگی (GR) با بهره گیری از 10 باران سنج دستی در نزدیک ترین فضای باز به توده ها، اندازه گیری گردید. برای اندازه گیری تاج بارش (TF) در میان یک سال، از 50 باران سنجی دستی در هر توده بهره گرفته شد. از 55 رخداد GR اندازه گیری شده با مجموع عمق 262/5 میلی متر، درصد باران ربایی (I:GR) کاج تهران 46/8 و سرو نقره ای 37/8 درصد به دست آمد. همبستگی های مثبت معنی داری بین I و GR در کاج تهران (I=0/135GR+0/811; R=0/663) و سرو نقره ای (I=0/100GR+0/620; R=0/757) مشاهده شد (P<0/05). با توجه به رژیم بارندگی غالب در این منطقه و بر اساس مقدار برآورد شده ی I در این مطالعه، گونه سرو نقره ای مناسب تر از کاج تهران برای جنگل کاری در این اقلیم است؛ زیرا که مقدار آب رسیده به کف جنگل در توده های سرو نقره ای بیشتر می باشد.
کلیدواژه ها:
پارک جنگلی چیتگر، رژیم بارندگی، جنگلکاری، سوزنی برگان، مقدار باران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/282323/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صادقی، سیدمحمدمعین و عطارد، پدرام،1393،برآورد باران ربایی توده های دست کاشت کاج تهران و سرو نقره ای در اقلیم نیمه خشک تهران،همایش ملی تغییرات اقلیم و مهندسی توسعه پایدار کشاورزی و منابع طبیعی،همدان،،،https://civilica.com/doc/282323
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، صادقی، سیدمحمدمعین؛ پدرام عطارد)
برای بار دوم به بعد: (1393، صادقی؛ عطارد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بادشکن زنده و لزوم ایجاد آن در اراضی زراعی استان خراسان جنوبی، راهکاری لازم برای مبارزه با بیابانزایی
- تاثیر بادشکن درختی گز در تغییر سرعت باد، دما و رطوبت
- پهنه بندی خاک های شهرستان خواف با استفاده از پارامترهای ژیوتکنیکی با نرم افزار ARCGIS
- بررسی های اکولوژیکی گونه های مهم از جنسHaloxylon (H.ammodendron & H.aphyllum ) به منظورمدیریت پایدار پوشش گیاهی درمناطق خشک و نیمه خشک
- تاثیرات کاشت درختان کاج در مجاورت گونه های دیگر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی توان بوم شناختی محدوده های مناسب تفرج و جنگل داری با بکارگیری مدل تجزیه و تحلیل سیستمی
- بررسی تاثیر عوامل فیزیوگرافی، خاکی و انسانی بر تراکم درختان با استفاده از تحلیل رگرسیون خطی چندگانه (مطالعه موردی: جنگل سراوان، سری دو کچا)
- میزان تخریب عملیات ذغال گیری در ارتباط با دیگر عوامل تخریب در جنگل های بسطام الشتر
- کاربرد روش تحلیل سلسله مراتبی فازی در مدیریت مناطق برای توسعه جنگل
- ارزیابی تنوع گونه ای گیاهی در ارتباط با شرایط ادافیک در اکوسیستم های تحت مدیریت و مدیریت نشده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.