سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: CCASD01_020
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 943
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مقادیر بارندگی سالانه و حداکثر بارندگی روزانه در دوره بازگشت های متفاوت در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
چکیده مقاله:
استان فارس از مهمترین مناطق کشاورزی ایران است که کشت آبی و دیم بسیاری از گیاهان زراعی و باغی در آن متداول می باشد. میانگین بارندگی سالانه این استان حدود 306/8 میلی متر است، اما پراکنش زمانی و مکانی بارندگی در سطح این استان یکنواخت نیست. در این تحقیق از داده های مجموع بارندگی سالانه و حداکثر بارندگی روزانه کلیه سال های دارای آمار 13 ایستگاه هواشناسی سینوپتیک این استان با حداقل 10 سال آمار شامل ایستگاه های آباده، اقلید، ایزدخواست، بوانات، تخت جمشید، درآب، زرقان، سد درودزن، شیراز، فسا، لار، لامرد و نیریز تا پایان سال 1391 استفاده شد. پس از انجام آزمون همگنی و حذف داده های پرت با استفاده از نرم افزار SMADA مقدار مجموع بارندگی سالانه و حداکثر بارندگی روزانه برای دوره بازگشت های 25، 50، 100 و 200 سال تعیین شدند. نتایج نشان داد که در 53/8 درصد موارد توزیع آماری لوگ پیرسون تیپ سه و در 23/1 درصد موارد توزیع آماری پیرسون مناسب ترین توزیع آماری برازش یافته بر داده ها می باشند. همچنین روابطی بر مبنای رگرسیون خطی چند متغیره گام به گام برای کل استان فارس بین مجموع بارندگی سالانه و حداکثر بارندگی روزانه در دوره بازگشت های ذکر شده با اطلاعات جغرافیایی ایستگاه ها شامل ارتفاع از سطح دریا و طول و عرض جغرافیایی استخراج شد. نتایج نشان دهنده دقت قابل قبول معادله های استخراج شده بود. همچنین نتایج نشان داد که برای حداکثر بارندگی روزانه و ابستگی معادله به د و متغیر ارتفاع و طول جغرافیایی بیشتر است، اما در مورد مجموع بارندگی سالانه نتایج یکسانی برای دوره بازگشت های مختلف به دست نیامد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CCASD01_020 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/282309/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فولادمند، حمیدرضا،1393،بررسی مقادیر بارندگی سالانه و حداکثر بارندگی روزانه در دوره بازگشت های متفاوت در ایستگاه های هواشناسی استان فارس،همایش ملی تغییرات اقلیم و مهندسی توسعه پایدار کشاورزی و منابع طبیعی،همدان،https://civilica.com/doc/282309
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، فولادمند، حمیدرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، فولادمند؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- حقیقتجو، پ. 1381. بررسی تابع چگالی احتمال بارندگیهای ماهانه و ...
- ذوالفقاری، ح، ر. هاشمی و م. فشی. 1388. بررسی نسبت ...
- رادمنش، ف.، ح. صدقی و ع. ک. بهنیا. 1383. بررسی ...
- ساریصراف، ب.ه ع. ح. رجایی و پ. مصری علمداری. 1388. ...
- عساکره، ح. و ف. مازینی. 1389. تحلیل توزیع احتمال بارش ...
- فولادمند، ح. ر. 1385. پیشبینی بارندگی روزانه و سالانه و ...
- فولادمند، ح. _ 1387. توزیع مکانی بارندگی به تبخیرتعرق جهت ...
- فولادمند، ح. ر. 1388. برآورد نیاز آبیاری چغندرقند در مناطق ...
- فولادمند، ح. ر. 1389. تخمین نیاز آبیاری میانگین و بحرانی ...
- فولادمند، ح ر. 1390. تخمین نیاز آبیاری گیاهان زراعی مهم ...
- فولادمند، ح. ر، ر. ترابی و ا. امیندین. 1388. کاربرد ...
- حمودی، پ. و ب. علیجانی. 1392. مدلبندی رابطه بین بارشهای ...
- مقیمی، م. م. و ع. ر. سپاسخواه. 1387. تولید دادههای ...
- طرموسوی، س. ح و _ رزمی. 1388. مطالعه توزیعهای احتمالاتی ...
- Sadeghi, A. R., A. A. Kamgar-H aghighi _ A. R. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- تکتونیک زغالسنگ ایران
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تنوع زیستی فلور مازندران
- الگوی پراکنش و تنوع زیستی سرخسهای شاخص جنگل شصت کلاته
- منشا ء یابی رسوبات ماسه ای و لسی مناطق بیابانی استان گلستان مطالعه موردی دشت آق قلا و گمیشان
- گاه شناسی درختی راش در جنگلهای داربکلا حوزه مدیریتی شرکت نکا چوب
- اثرات کشش ریشه های سطحی درخت ممرز بر روی پایداری خاک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.