مفهوم رواداری و نسبت آن با مسوولیت اجتماعی در اندیشه مایکل والزر، نمونه ای از تاثیر تفکر استراتژیک برای دستیابی به توسعه پایدار سیاسی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 4,608

فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICSM10_200

تاریخ نمایه سازی: 14 مرداد 1393

چکیده مقاله:

مسوولیت های اجتماعی برای اینکه بتوانند در جامعه در مسیر توسعه پایدار سیاسی نقش داشته باشند مستلزم برخوردار از یک نوع تفکر استراتژیک هستند اساسا این اندیشه زمینه ساز تفرق مدیریت استراتژیک رهبران جامعه نیز میگردد حال یکی از ملاحظات اخلاقی که می تواند تولید کننده این اثر باشد مفهوم رواداری است که مایکل والزر به شرح آن می پردازد. والزر با پیوند زدن این مفهوم با حوزه عدالت اجتماعی، قدم به باز تعریف عادلانه نقش های اجتماعی می گذارد وی مفهوم رواداری را با مفهوم نظر پیوند داده و از آن به عنوان یک تفکر استراتژیک بهره می برد. حال سوالی که مطرح می شود این است که مسوولیت های اجتماعی از چه طریق می توانند منجر به دستیابی مدیران، سیاستمداران و رهبران و نهایتا اجتماع به توسعه پایدار سیاسی شود؟ رواداری از مفاهیم کلیدی اندیشه والزر است که پاسخگوی این مساله است در واقع مقاله حاضر تحت عنوان این فرضیه که «مسوولیت های اجتماعی با قرار گرفتن در فرآیند رواداری، به معنای سلسله ای رفتار های منظم، منجر به توسعه پایدار سیاسی خواند شد« به عنوان یافته بر ایفای نقش و مدیریت بر مبنای نظم پذیری به عنوان ایده اصلی تفوق مدیریت استراتژیک تاکید خواهد داشت این مقاله با تکیه بر چارچوب منطق رواداری والزر و بهره گیری از روش توصیفی - تحلیلی با توسل به داده های اسنادی و کتابخانه ای به بررسی رابطه تکوینی و قوام بخش مفهوم رواداری، مسوولیت اجتماعی، تفکر استراتژیک و توسعه پایدار می پردازد.

نویسندگان

محمود علی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه یزد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • A Letter Concerning Toleration by John Locke(2013), in www.Ukessays .com. ...
  • Forst Rainer (2003), Toleranz im Konflikt, Suhrkamp, English title: Toleration ...
  • Forst Rainer (2010), Tolerance is a fine _ _ Interview ...
  • Lacewing, Michael (2011), Arguments for tolerance, Routledge, Avilable in: Http ...
  • Walzer , Michael (1997), The Politics of Difference Statehood and ...
  • نمایش کامل مراجع