انرژی و انواع آن

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 21,145

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CCE02_285

تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1393

دریافت فایلهای پیوست مقاله

جهت دریافت فایل های پیوست این مقاله بایستی عضو سیویلیکا شوید. چنانچه عضو سیویلیکا هستید لطفا ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید فایل ها را مشاهده و دریافت نمایید.

چکیده مقاله:

[توضیح سیویلیکا: فایل این مقاله مشکل فنی دارد و حروف به هم چسبیده اند]
انرژی به صورت های مختلفی از جمله گرما، نور، مکانیکی، الکتریکی، شیمیایی و هسته ای وجود دارد. ما از انرژی برای انجام کارهایمان از پختن غذاهای موردعلاقه گرفته تا فرستادن فضانورد به فضا استفاده می کنیم. غذایی که شما می خورید شامل انرژی شیمیایی بوده و بدن شما آن را ذخیرع کرده تا در هنگام بازی یا کار آزاد کند. منابع انرژی که ما هر روزه استفاده می کنیم به شکل های مختلفی هستند و از راه های مختلفی ذخیره می شوند. این منابع به دو دسته تجدیدپذیر (منابع انرژی که در مدت کوتاهی دوباره احیا می شود) و تجدیدناپذیر (منبع انرژی که تمام می شود و در مدت کوتاهی نمی تواند دوباره به وجد آید) تقسیم می شوند. این منابع انرژی می توانند برای تولید منبع انرژی دوم مثلا الکتریسیته مورد استفاده قرار گیرند. باد، انرژی گرمایی داخل زمین، انرژی بیوماس و انرژی آب و انرژی خورشیدی از جمله منابع انرژی تجدیدپذیرند. اما در حال حاضر ما بیشتر انرژی خود را از منابع تجدیدناپذیر دریافت می کنیم که شامل سوخت های فسیلی همچون نفت، گاز طبیعی و زغال سنگ است. بدیت علت آنها را سوخت فسیلی می نامند زیرا آنها در مدت میلیون ها سال در اثر حرارت هسته زمین و فشار صخره ها و خاک روی گیاهان و حیوانات مرده تشکیل شده اند. یکی دیگر از منابع تجدید ناپذیر عنصر اورانیوم است که با شکافت اتم های آن (از طریق فرآیندی که شکافت هسته ای نام دارد) انرژی موسوم به انرژی هسته ای تولید شده از آن برای تولید گرما و در نهایت الکتریسینه استفاده می گردد.

کلیدواژه ها:

انرژی ، انرژی های تجدید پذیر ، انرژی های تجدید ناپذیر ، انرژی هسته ای

نویسندگان

علی رحیمی ترکی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دانشکده فنی و مهندسی

کیانا زارعی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تبریز

مهدیه پژوهان فر

استادیار و عضو هیئت علمی گروه آموزش معماری دانشگاه گلستان دانشکده فنی مهندسی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • رحیمی ترکی، علی. معماری مسکن با رویکرد بهینه سازی مصرف ...
  • بمانیان، محمدرضا -محمودی نزاد، هادی انرژیهای نو و شهر خورشیدی، ...
  • گادفری، بویل، (1386). "انرژی های نو انرژی برای آیندهای پایدار" ...
  • نمایش کامل مراجع