سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معرفی تکنولوژی نوین در فراوری اسنک پروبیوتیکی بر پایه میوه خشک و بررسی ویژگی های حسی و قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در این محصول

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,064

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

FNCSF01_451

تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1393

چکیده مقاله معرفی تکنولوژی نوین در فراوری اسنک پروبیوتیکی بر پایه میوه خشک و بررسی ویژگی های حسی و قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در این محصول

مقاله حاضر مروری است بر کاربرد ریزموجودات پروبیوتیکی به عنوان مکمل های زنده با تاکید بر گونه لاکتوباسیلوس رامنوسوس در تولید اسنک فراسودمند با پایه میوه به منظور ارتقاء سطح سلامت انسان می باشد. همچنین فرآوری میان وعده ای نوین و بررسی روش های مختلف خشک کردن با هوا (AD)، خشک کردن انجمادی (FD) و تلفیق ذو متد خشک کردن با هوا به همراه خشک کردن به روش انرژی تابشی خلاء (AD+REV) به منظور تولید تکه های سیب غنی شده با باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس رامنوسوس به جهت دستیابی به بالاترین قابلیت زیستی باکتریایی و حفظ خواص حسی در طول نگهداری نیز مورد بررسی قرار داده خواهد شد.

کلیدواژه های معرفی تکنولوژی نوین در فراوری اسنک پروبیوتیکی بر پایه میوه خشک و بررسی ویژگی های حسی و قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در این محصول:

نویسندگان مقاله معرفی تکنولوژی نوین در فراوری اسنک پروبیوتیکی بر پایه میوه خشک و بررسی ویژگی های حسی و قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در این محصول

سپیده اسدزاده

کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی از دانشگاه تبریز و عضو باشگاه پژوهشگران جوان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
خسروی دارانی، کیانوش، کوشکی، محمدرضا 1387. پروبیوتیک ها در شیر ...
مرتضویان، امیرمحمد، سهراب وندی، سارا 1385. پروبیوتیک ها و فرآورده ...
Sun-Waterhon Se, _ 2011. _ development of fruit-based functional foods ...
RoBle, C., Brunton, N., Gormley, R. T., Ross, P. R., ...
Noorbakhsh, R., Yaghmaee*, P., Durance, _ 2013. "Radiant energy under ...
Zotarelli, M. F., Porciuncula B. D. A., & Laurindo, J. ...
Moraga, G., Talens, P., Moraga, M. J., & Mart nez-Navarrete, ...
Saarela, M., Virkaja: rvi, I., Nohynek, L., Vaari, A., & ...
Ram rez, C., Troncoso, E., MunT oz, J., & Aguilera, ...
Betoret a, E., Sentandreu b, E., Betoret a, N., C ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معرفی تکنولوژی نوین در فراوری اسنک پروبیوتیکی بر پایه میوه خشک و بررسی ویژگی های حسی و قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در این محصول" توسط سپیده اسدزاده، کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی از دانشگاه تبریز و عضو باشگاه پژوهشگران جوان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی میان وعده های غذایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسنک، پروبیوتیک، خشک کردن هستند. این مقاله در تاریخ 21 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1064 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقاله حاضر مروری است بر کاربرد ریزموجودات پروبیوتیکی به عنوان مکمل های زنده با تاکید بر گونه لاکتوباسیلوس رامنوسوس در تولید اسنک فراسودمند با پایه میوه به منظور ارتقاء سطح سلامت انسان می باشد. همچنین فرآوری میان وعده ای نوین و بررسی روش های مختلف خشک کردن با هوا (AD)، خشک کردن انجمادی (FD) و تلفیق ذو متد خشک کردن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معرفی تکنولوژی نوین در فراوری اسنک پروبیوتیکی بر پایه میوه خشک و بررسی ویژگی های حسی و قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در این محصول با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.