سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
کد COI مقاله: FNCSF01_407
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 695
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از ترکیبات عطری و طعمی در نوشیدنی ها
چکیده مقاله:
رفتار فیزیکوشیمیایی مولکول های کوچک مانند ترکیبات عطری و طعمی در بافت مواد غذایی یکی از مهمترین عواملی است که درک خواص حسی و فعالیت این ترکیبات را مشخصمی کند. در بین محصولات غذایی، نوشیدنی ها از جمله محصولاتی هستند که فاز غالب انها آب می باشد و بنابراین کاربرد ترکیبات هیدروفوب در این گونه محصولات مشکل می باشد. به منظور کاربرد این ترکیباتف از فرایند تشکیل امولسیون در نوشیدنی ها استفاده می شود. امولسیون نوشیدنی ها معمولا امولسیون ترکیبات هیدروفوب مانند اسانس و یا اسیدهای چرب در آب می باشد که به منظور افزایش طعم میوه یا بهبود عطر و طعم و یا رهایش ترکیبات فراسودمند مانند اسیدهای چرب امگا 3 انجام می گیرد. پایداری این نوع امولسیون در نوشیدنی ها یکی از مشکلات اصلی این صنعت است و اساسا تحت تاثیر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیفایرهای پلیمرهای مانند صمغ های هیدروکلوئیدی می باشد. در طی مطالعات تاثیر ترکیبات اصلی امولسیون (صمغ عربی، صمغ رانتان و اسانس پرتقال ) بر روی آنالیز مواد فرار خارج شده از نوشیدنی پرتقال با استفاده از طرح مرکزی سه فاکتوری (CCCD) مورد بررسی قرار گرفت. در مطالعات دیگری خصوصیات ساختاری امولسیون (متوسط اندازه قطرات و ویسکوزیته) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که صمغ عربی باعث کاهش کشش سطحی بین اسانس و آب می شوند بدین ترتیب باعث افزایش پایداری امولسیون می شوند. افزایش غلظت اسانس باعث افزایش کدورت امولسیون می شود. همچنین افزایش در متوسط اندازه قطرات باعث افزایش غلظت ترکیبات هیدروفیل و کاهش بیشتر ترکیبات هیدروفوب می شود. ویسکوزیته ظاهری هم تاثیر مثبتی بر روی غلظت ترکیبات در هد اسپیس (head space) دارد.
کلیدواژه ها:
نوشيدني، امولسيون، مواد عطر و طعمي، هيدروكلوئيدها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/267427/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امامی، اسما و حسین گلی، سید امیر،1393،استفاده از ترکیبات عطری و طعمی در نوشیدنی ها،اولین همایش ملی میان وعده های غذایی،مشهد،،،https://civilica.com/doc/267427
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، امامی، اسما؛ سید امیر حسین گلی)
برای بار دوم به بعد: (1393، امامی؛ حسین گلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- بررسی تاثیر صمغ گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.subsp. Sativa) بر خصوصیات شیمیایی،رئولوژیکی وارگانولپتیکی ماست کم چرب
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- مروری بر تشكیل آكریلامید در قهوه
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.