اثر سنجی پارکینگ حاشیه ای بر زمان تاخیر در محل تقاطعات چراغدار باهمراه با کالیبراسیون مدل برای AIMSUN استفاده از نرم افزاریک تقاطع در شهر تهران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,433
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TTC13_372
تاریخ نمایه سازی: 25 خرداد 1393
چکیده مقاله:
تقاطعها در شبکه معابر شهری دارای اهمیت فراوان و ویژهای میباشند. براساس نتایج مطالعه شده در پیشینه تحقیق، بطور متوسط سی و پنج تا چهل درصد از افزایش زمان سفر در مرکز شهرها، ناشی از تأخیر به وجود آمده در تقاطعات است. به علت نبود پارکینگهای غیر حاشیهایٰ، پارک حاشیهای افزایش یافته که منجر به کاهش عرض خیابان و در کل اخلال در سیستم ترافیک میشود. هدف از این مقاله بررسی تأثیر پارک حاشیهای بر میزان تأخیر تقاطعات میباشد. روش تحقیق در این مقاله جمعآوری حجم جریان (تعداد وسایل نقلیه) در تقاطع در ساعت اوج ترافیک و وارد کردن این دادهها در نرمافزار Aimsun و تحلیل نتایج حاصله میباشد. در این مقاله یک تقاطع از تقاطعهای شهر تهران به عنوان محدوده مطالعاتی انتخاب، برای بهسازی عملکرد ترافیکی این تقاطع دو استراتژی، حذف کامل پارک حاشیهای و حذف بخشی از پارک حاشیهای تعریف شد. نتایج این تحقیق نشان داد که پارک حاشیهای موجب افزایش پارمتر زمان تأخیر و زمان سفر کل میشود ، که بالا رفتن این پارامترها نشاندهنده کاهش روانی ترافیک و تلف شدن مقدار بسیاری انرژی و زمان میباشد. از نتایج مهم دیگر تحقیق میتوان به این اشاره کرد که حذف بخشی از پارک حاشیهای تفاوت محسوسی با حذف امل پارک حاشیهای درارا نمیباشد. فلذا برای بهبود عملکرد تقاطعات با توجه به کمبود پارکینگهای غیر خیابانی، حذف بخشی از پارک حاشیهای گزینهی بهتر و اجراییتری میباشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
شهریار افندی زاده
دانشیار، دانشکده عمران، دانشگاه علم و صنعت ایران
البرز آبگون
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل و نقل،دانشگاه علم و صنعت ایران
نازلی دهقانی
دانشجوی دکتری برنامه ریزی حمل و نقل ،دانشگاه علم و صنعت ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :