انرژی های نو راهکاری در جهت جلوگیری از تخریب جنگل ها
محل انتشار: کنفرانس ملی مخاطرات محیط زیست زاگرس
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 644
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CEZ01_159
تاریخ نمایه سازی: 18 خرداد 1393
چکیده مقاله:
انرژی منشا اصلی و اساس زندگی انسانهاست. افزایش نیاز به انرژی به دو عامل رشد جمعیت و درآمد بستگی دارد. در دهه های گذشته افزایش جمعیت باعث شده که مصرف انرژی سیری صعودی به خود بگیرد. با بحران انرژی در دهه 70 و همچنین محدودیت های زیست محیطی ناشی از مصرف بیش از حد سوخت های فسیلی، بهره برداری از انرژی های تجدید پذیر مورد توجه قرار گرفته است. کشور ایران با داشتن 300 روز آفتابی در سال و آبهاب سطحی و وجود پسماندهای دامی، کشاورزی و جنگلی، مستعد پیشرفت برخی از این انرژی ها می باشد. به دلیل پراکندگی روستاها در منطقه زاگرس سوخت رسانی و تامین انرژی برای روستاییان بعنوان نیاز اساسی و عامل زیر ساختی توسعه کاری بس دشوار محسوب شده، و در اکثر موارد برخی از روستاییان برای تامین انرژی مورد نیاز خود دست به گریبان جنگل شده که با کاربست برخی از این انرژی ها مانند انرژی خورشیدی برای تولید برق و انرژی بیوگاز برای سوخت، می توان به کاهش تخریب جنگل ها کمک کرد. در این راستا هدف از این مقاله،معرفی برخی از انرژی های نو به عنوان راهکاری برای جلوگیری از تخریب جنگل ها است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سحر مرادی نژاد
دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه روستایی دانشگاه عمران و توسعه همدان
سعید غلامرضایی
استاد یار دانشگاه لرستان
علی اکبر ناظمی
دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه روستایی دانشگاه عمران و توسعه همدان
مریم دریکوند
دانشجوی کارشناسی جنگلداری دانشگاه لرستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :