سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: PCEPSD01_289
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 501
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی عوامل شیوع بیماری واگیردار سالک با استفاده از روش تحلیل عاملی (نمونه موردی: روستای امان آباد شهرستان مشهد)
چکیده مقاله:
شیوع و انتشار غالب بیماری ها از جمله سال علاوه بر مسائل اقتصادی اجتماعی فرهنگی تحت تأثیر عوامل محیطی نیز هست. شیوع بیماری های واگیردار در جامعه در صورت عدم کنترل می تواند به بحران تبدیل شده و روال عادی زندگی را بهم ریخته و باعث ایجاد مشقت و سختی در جامعه شود. هدف از این تحقیق شناسایی عوامل مختلف از جمله عوامل محیطی در ایجاد و شیوع بیماری سالک است. جامعه آماری تحقیق شامل ساکنین روستای امان آباد واقع در شهرستان مشهد است که به تعداد 100 نمونه و به روش تصادفی ساده انتخاب و مورد پرسشگری واقع شدند. بعلاوه نظرات مدیران محلی روستا نیز در مورد عوامل مؤثر شیوع بیماری لحاظ شده است. روش تحقیق توصیفی تحلیل و اطلاعات به دو روش کتابخانه ای و میدانی ا نجام گرفته است از روش تحلیل عاملی برای شناسایی مهمترین عوامل ایجاد و شیوع بیماری با استفاده از نرم افزار SPSS استفاده شده است. نتایج تحلیل عاملی در 7 مؤلفه اصلی شامل عوامل مدیریتی، محیطی، بهداشتی، فرهنگی، آموزش، مکانی و مقابله ای بدست آمده است که عوامل م دیریتی و آگاهی پائین ساکنین در مورد نحوه مقابله با بیماری سالک با 0.81 و عوامل محیطی و بهداشتی با 0.76 اصلی ترین عوامل ایجاد پشه سالک در این روستا مطرح شده است.
کلیدواژه ها:
بحران، عوامل محيطي، بيماري سالك، روستاي امان آباد بخش احمد آباد شهرستان مشهد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/253154/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمی، مریم و بوزرجمهری، خدیجه و رجبی جنبه دراز، سمیه،1392،شناسایی عوامل شیوع بیماری واگیردار سالک با استفاده از روش تحلیل عاملی (نمونه موردی: روستای امان آباد شهرستان مشهد)،اولین همایش ملی برنامه ریزی،حفاظت،حمایت از محیط زیست وتوسعه پایدار،همدان،،،https://civilica.com/doc/253154
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، قاسمی، مریم؛ خدیجه بوزرجمهری و سمیه رجبی جنبه دراز)
برای بار دوم به بعد: (1392، قاسمی؛ بوزرجمهری و رجبی جنبه دراز)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تطبیقی و صحت سنجی شبیه سازی های دما و بارش مدل آماری ARIMA و مدل اقلیمی MAGICC-SCENGEN (مطالعه موردی: ایستگاه تبریز)
- بررسی رابطه آلودگی هوای با مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی- عروقی و تنفسی درجهان و ایران
- بررسظی آماری- سینوپتیکی بارش های شدید فصل زمستان در جنوب غرب ایران (مطالعه موردی: ایستگاه یاسوج)
- پیش بینی دمای بیشینه با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی (مطالعه موردی: شهرستان شیراز)
- مقایسه ای انواع مدل داده های GIS در تحلیل فضایی مخاطرات محیطی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.