تحلیل راندمان آیزنتروپیک و نسبت تراکم در کمپرسور سانتریفیوژ سه مرحله ای به کمک مدلسازی ترمودینامیکی و مدلسازی الگوریتم شبکه عصبی
محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی مکانیک ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,134
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCMII01_064
تاریخ نمایه سازی: 22 اردیبهشت 1393
چکیده مقاله:
در این پژوهش کمپرسور سانتریفوژ سه مرحله ای همراه با خنک کن میانی شرکت پتروشیمی فجر، مورد مطالعه و به کمک داده های تجربی که لحظه به لحظه در اتاق کنترل مانیتور و ثبت میگردد و همچنین معادلات ترمودینامیکی حاکم و الگوریتم شبکه عصبی مدلسازی شد، بررسی اثر دمای هوای ورودی به هر مرحله از تراکم بر راندمان آیزنتروپیک، به کمک معادلات ترمودینامیکی حاکم صورت پذیرفت که مشاهده شد راندمان آیزنتروپیک مرحله اول تراکم در طی این بررسی بین 36/75-16/67 درصد بوده که همواره با افزایش دمای هوای ورودی، راندمان آیزنتروپیک کاهش یافته است. راندمان آیزنتروپیک مرحله دوم تراکم در طی این بررسی بین 49/79 -74 درصد بوده و مطابق انتظار، همواره با افزایش دمای هوای ورودی، راندمان آیزنتروپیک کاهش یافته است. راندمان آیزنتروپیک مرحله سوم تراکم در طی این بررسی بین 64/74-15/64 درصد بوده است که برخلاف مراحل اول و دوم تراکم، با افزایش دمای هوای ورودی به کمپرسور، راندمان آیزنتروپیک نیز افزایش یافته است.نسبت تراکم در مرحله اول و دوم با افزایش دمای هوای ورودی، کاهش و در مرحله سوم، افزایش یافته است. جهت افزایش راندمان آیزنتروپیک کمپرسور در فصل تابستان،استفاده از سیستم خنک کن تبخیری پیشنهاد گردیده که به کمک این روش میتوان 4 درصد راندمان آیزنتروپیک کمپرسور را افزایش داد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیدایمان علوی
کارشناس ناظر تعمیرات، مرکز پژوهش بسیج شرکت پتروشیمی فجر،منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر
سیداحسان علوی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، گروه مهندسی مکانیک، شوشتر، ایران
مجید غلامی
دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشکده فنی شریعتی،تهران،ایران
شهاب غلامی
کارشناس ناظر تعمیرات، مرکز پژوهش بسیج شرکت پتروشیمی فجر،منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :