آشکارسازی و بررسی ساختار طوفانهای تندری به کمک اطلاعات تابش سنج مایکروویو پیشرفته AMSU-B
محل انتشار: کنفرانس فیزیک ایران 1385
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,879
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IPC85_085
تاریخ نمایه سازی: 13 بهمن 1385
چکیده مقاله:
در این مقاله دو پدیده طوفان تندی ( طوفان تندری عرض های جغرافیایی میانه در ایران و چرخند حاره ای کاترینا ) به کمک اطلاعات تقریبا همزمان تابش سنج مایکروویو پیشرفته AMSU-B و گزارشهای هواشناسی مورد مطالعه قرار گرفته است . هدف این مقاله مشاهده جزئیات اینچنین سیستمهایی فقط براساس اطلاعات ماهواره ای است . بر این اساس دو نوع طوفان تندری فوق از نظر بصری ( توصیف تصاویر مایکروویو ) و کیفی ( اندازه گیری دمای روشنایی ) مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته اند . نتایج نشان می دهد که داده های مایکروویو قادر به توصیف حداقل ویژگیهای کیفی مناسب ابرهای طوفان تندری نظیر موقعیت منطقه بارش و ساختار سندانی می باشند
نویسندگان
سیدسعید سیوف جهرمی
گروه فیزیک دانشگاه هرمزگان، بندرعباس
ابوالحسن غیبی
گروه فیزیک دانشگاه هرمزگان، بندرعباس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :