ارزیابی کیفی ارتباط بین حضور و مساحت فرسایش خاک با کاربری اراضی
محل انتشار: دهمین کنگره علوم خاک ایران
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,267
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SSCI10_588
تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1385
چکیده مقاله:
هر ساله میلیونها تن مواد جامد از سطح حوزههای آبخیز بوسیله آب و باد فرسوده و باعث تبدیل اراضی حاصلخیز به اراضی بایر میشود . روشهای متفاوتی برای ارزیابی نوع و شدت فرسایش خاک توسط محققین مختلف ارائه شده است . در این راستا Merzouk و (1998) Dhman و (2001) Kokh-Shrestha از عکسهای هوایی، تصاویر ماهوارهای و سامانه اطلاعات جغرافیایی برای تهیه نقشه پهنهبندی فرسایش استفاده کردند . همچنین Sadeghi (2005) استفاده از روش BLM و تصاویر ماهوارهای در تهیه نقشه فرسایش خاک را کارآ و دقیق ارزیابی نمود . صادقی و همکاران (1383) و صادقی و همکاران (1385) به بررسی صحرایی وضعیت فرسایش خاک به ترتیب در بخشی از حوزه آبخیز کسیلیان و زایندهرود مبادرت کردند . با توجه به بررسی سوابق، تحقیق حاضر در صدد مطالعه روند تغییرات پهنههای تحت پوشش فرسایشی سطحی , شیاری و آبکندی در یکی از زیر حوزه های آبخیز زاینده رود در استان اصفهان بوده است
نویسندگان
سید حمیدرضا صادقی
مدیر و دانشیار گروه مهندسی آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و علوم دریای
غلامرضا شجاعی
دانش آموخته مدیر و دانشیار گروه مهندسی آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی
حمیدرضا مرادی
استاد مدیر و دانشیار گروه مهندسی آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و علوم
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :