سال انتشار: 1386
محل انتشار: دهمین کنگره علوم خاک ایران
کد COI مقاله: SSCI10_515
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,627
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین معادله مناسب برآورد نیاز آبی گیاهان درشرایط اقلیمی استان بوشهر
چکیده مقاله:
یکی از راه های کاهش تلفات آب در مزارع برنامه ریزی صحیح آبیاری می باشد که اساس آن را برآورد مناسب نیاز آبی گیاه تشکیل می دهد . معادلاتی که برای محاسبه تبخیر و تعرق پتانسیل استفاده می شوند، پارامترهای اقلیمی یکسان را به کار نمی گیرند و به دلیل تجربی بودن برای تمام شرائط اقلیمی مناسب نیستند . به همین دلیل لازم است که معادله مناسب خاص هر منطقه مشخص شود . رحیم زادگان در اصفهان گیاه چمن را در سه عدد لایسیمتر کاشت و آب مصرفی آن را به مدت دو سال اندازه گیری نمود . همچنین با استفاده از دوازده روش تجربی تبخیر و تعرق گیاه مرجع را محاسبه نمود و با مقایسه نتایج اندازه گیری شده و محاسبه شده با یکدیگر، روش جنسن - هیز را برای منطقه اصفهان پیشنهاد نمود . آماتیا و همکاران ) ) 4 روش های مختلفی را برای محاسبه تبخیر و تعرق پتانسیل در سه منطقه از کارولینای شمال شرق به کار بردند . آنها مشاهده کردند که همبستگی خوبی بین روش های مورد استفاده و روش پنمن - مانتیث وجود دارد . هنسن ) 5) میزان تبخیر و تعرق پتانسیل چمن را در یک مزرعه آزمایشی به کمک یک عدد لایسیمتر اندازه گیری نمود و مشاهده کرد که تبخیر از سطح آزاد %20 بیش از مقدار تبخیر و تعرق پتانسیل است . هدف از این تحقیق ارزیابی چهار روش پنمن - مانتیث اصلاح شده ، هارگریوز و بلانی - کریدل اصلاح شده فائو و روش تشتک تبخیر ) ) FAO/56 با استفاده از لایسیمتر و انتخاب مناسبترین آنها برای شرائط استان بوشهر می باشد .
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/24408/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوروزی، مهرداد و پوزش شیرازی، مرتضی و زلفی باوریانی، مختار،1386،تعیین معادله مناسب برآورد نیاز آبی گیاهان درشرایط اقلیمی استان بوشهر،دهمین کنگره علوم خاک ایران،کرج،،،https://civilica.com/doc/24408
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، نوروزی، مهرداد؛ مرتضی پوزش شیرازی و مختار زلفی باوریانی)
برای بار دوم به بعد: (1386، نوروزی؛ پوزش شیرازی و زلفی باوریانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: سازمان تحقیقات کشاورزی
تعداد مقالات: 159
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی توان بوم شناختی محدوده های مناسب تفرج و جنگل داری با بکارگیری مدل تجزیه و تحلیل سیستمی
- بررسی تاثیر عوامل فیزیوگرافی، خاکی و انسانی بر تراکم درختان با استفاده از تحلیل رگرسیون خطی چندگانه (مطالعه موردی: جنگل سراوان، سری دو کچا)
- میزان تخریب عملیات ذغال گیری در ارتباط با دیگر عوامل تخریب در جنگل های بسطام الشتر
- کاربرد روش تحلیل سلسله مراتبی فازی در مدیریت مناطق برای توسعه جنگل
- ارزیابی تنوع گونه ای گیاهی در ارتباط با شرایط ادافیک در اکوسیستم های تحت مدیریت و مدیریت نشده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.