اثر محدودیت منبع پس ازگردهافشانی بر برخی خصوصیات کیفی دانه در چهار رقم گندم نان
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 586
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCASFT03_611
تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1393
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثر محدودیت منبع بر خصوصیات کیفی چهار رقم گندم نان(کویر، نوید، نورستار وگاسپارد) واجد تیپ های رشدی متفاوت (بهاره، زمستانه)، آزمایشی در سال 91-1390 به صورت استریپ اسپلیت پلات (کرتهای نواری خرد شده) بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اسلام آباد غرب واقع در استان کرمانشاه اجرا شد. پارامترهای مورد ارزیابی اعم از وزن هزار دانه، وزن هکتولیتر، درصد پروتئین دانه، درصد نشاسته وعملکرد می باشد. نتایج تجزیه واریانس و مقایسه میانگین ها به روش دانکن در سطح پنج درصد نشان داد که حذففتوسنتز جاری تاثیر معنیداری بر ارقام بر جای مینهد. اعمال محدودیت منبع باعث کاهش درصد پروتئین، میزان عملکردو وزن هکتولیتر نسبت به شرایط نرمال شد. پاسخ ارقام به حذف منبع از لحاظ عملکرد معنی دار بود به طوری که بیشترینعملکرد مربوط به رقم گاسپارد و کمترین عملکرد مربوط به رقم نورستار بود. از نظر میزان پروتئین بیشترین درصد مربوط به رقم نورستاربود هرچند که این رقم از لحاظ آماری تفاوت معنی داری با رقم گاسپارد نداشت و کویر، کمترین میزان پروتئین را به خود اختصاص داد هر چند این رقم از لحاظ آماری تفاوت معنی داری با رقم نوید نداشت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
پریسا شاه محمودی
دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
شهریار ساسانی
استادیار، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمانشاه، بخش تحقیقات اصلاح و تهیه نهال وبذر
منصور سراجوقی
استادیار، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :