تعیین مناطق پتانسیل دار مس با تلفیق داده های زمین شناسی، مقاومت ویژه و پلاریزاسیون القایی در GIS و اعتبارسنجی نتایج با استفاده از حفاری های اکتشافی - مطالعه موردی: اندیس مس بلبلی، معادن مس چهارگنبد، سیرجان
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی اکتشاف منابع زیرزمینی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,321
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCEE01_126
تاریخ نمایه سازی: 22 فروردین 1393
چکیده مقاله:
تلفیق داده های اکتشافی متنوع اعم از زمین شناسی، ژئوفیزیک، ژئوشیمی و ... در شناسایی هر چه بهتر ذخایر معدنی، از اهیمت زیادی برخوردار می باشد. هدف از این تحقیق، پردازش داده های زمین شناسی، مقاومت ویژه و پلاریزاسیون القایی، سپس تلفیق نتایج این داده های اکتشافی در سیستم اطلاعات جغرافیایی و تهیه نقشه پتانسیل معدنی منطقه و در نهایت اعتبارسنجی مناطق پتانسیل دار با محل گمانه های حفاری می باشد. از نرم افزارهای RES2DINV و GIS جهت پردازش و وزن دهی مقادیر و جهت تلفیق نتایج از روش منطق فازی با مقدار عملگر گامای 95/0 استفاده شده و در نهایت مشاهده می گردد که انطباق مناسبی مابین محل گمانه ها و مناطق پتانسیل دار وجود دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
بهزاد نطری
دانشجوی کارشناسی ارشد ژئوفیزیک اکتشافی دانشگاه صنعتی شاهرود ایران
ابوالقاسم کامکار روحانی
دانشیار مهندسی اکتشاف معدن، دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه شاهرود
علیرضا عرب امیری
استادیار دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :