سال انتشار: 1392
محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی بتن ایران
کد COI مقاله: NCCICI05_188
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 7,719
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدول الاستیسیته، مقاومت فشاری و کششی بتن های معمولی و خودتراکم مقاومت بالا (خط 2 قطار شهری مشهد) و ارزیابی آئین نامه ای
چکیده مقاله:
اغلب در ارزیابی بارهای بهره برداری و یا گاه در بررسی شرایط نهائی سازه های بتن مسلح، از پارامتر مدول یانگ یا مدول الاستیسیته (Ec) بتن استفاده می شود. در م قاله حاضر، روش های محاسبه آن برای دو نوع بتن معمولی، NC و خودتراکم، SCC که از چنین طرح اختلاط هایی در پروژه خط 2 قطار شهری مشهد انجام و اجرائی شده، آورده شده است. برای طرح اختلاط های دو نوع بتن مزبور، مقادیر مدولالاستیسیته و مقاومت فشاری آنها برای دو شرط مرطوب و خشک، با انجام آزمایش های مربوطه بدست آمد. مقادیر مدول الاستیسیته آزمایشگاهی با مقادیر پیشنهادی مقررات ملی مبحث نهم، آیین نامه بتن ایران (آبا) و آیین نامه بتن آمریکا ACI 318-08 مقایسه و ارزیابی شده است. نتایج نشان می دهد اختلاف و یا رابطه معینی بین فاز سخت شده بتن های SCC با NC وجود ندارد. نمونه های مورد آزمایش که از بتن نسبتا با مقاومت زیاد می باشند، مدول الاستیسیته آزمایشگاهی نسبتا بیشتری را نسبت به پیشنهاد آبا و مقررات ملی بدست می دهد. همچنین نمونه های آزمایش شده با شرایط خشک، با توجه به اینکه مقاومت فشاری بیشتری نسبت به نمونه های مرطوب دارا می باشند، مدول الاستیسیته کمتر دارند. از دستورالعمل مربوط به ASTM بمنظور تعیین مدول الاستیسیته دو نوع بتن استفاده شده و ساخت طرح های اختلاط و آزمایش نمونه ها در آزمایشگاه کنترل کیفیت پروژه خط 2 قطار شهری مشهد انجام شده و سپس از چنین طرح اختلاط بتنی برای بتن های با و بدون نیاز به لرزش در پروژه مزبور با موفقیت استفاده شد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCCICI05_188 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/240872/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مقصودی، علی اکبر و قلی زاده، وحید و باقری، محمدجواد،1392،مدول الاستیسیته، مقاومت فشاری و کششی بتن های معمولی و خودتراکم مقاومت بالا (خط 2 قطار شهری مشهد) و ارزیابی آئین نامه ای،پنجمین کنفرانس ملی بتن ایران،تهران،https://civilica.com/doc/240872
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، مقصودی، علی اکبر؛ وحید قلی زاده و محمدجواد باقری)
برای بار دوم به بعد: (1392، مقصودی؛ قلی زاده و باقری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مطالعه آزمایشگاهی ضریب نفوذپذیری بتن پلاستیک در دیواره های آب بند ساحلی
- ارزیابی توانمندی زئولیت درکاهش مصرف سیمان بتن های سبز
- تحلیل تقریبی خزش در بتن خود متراکم حجیم
- ارزیابی روابط آیین نامه ای برای محاسبه مدول الاستیسیته بتن
- بررسی تاثیر زیولیت، میکروسیلیس، سرباره و پودرسنگ آهک بر خواص مکانیکی بتن خودتراکم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.