تولید و عدم تولید آنزیم - ACC دآمیناز در تعدادی از سودوموناسهای فلورسنت
محل انتشار: دهمین کنگره علوم خاک ایران
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,102
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SSCI10_111
تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1385
چکیده مقاله:
به اعتقاد Penrose و [2003] افزایش اکسین درگیاه در اثر تولیـد این هورمون توسط باکتری های ریزوسفری می تواند باعث افزایش تقسیمات سلول های ریشه و طویل شدن ریشه شود که میتواند سبب بهبود قدرت جذبی گیاه شود . افزایش اکسین گیاه همواره مفید نبوده و تولید بیش از حد آن تولید ACC 1 را افزایش می دهد که افزایش ACC و تبدیل آن توسط آنزیم - ACC اکسیداز به اتیلن در درون گیاه باعث افزایش میزان اتیلن و کاهش طول ریشه می شود . برای تعدادی ازگیاهان مختلف اتیلن باعث افزایش جوانه زنی و شکستن دوره خواب بذر می شود، اما اگر میزان تولید اتیلن در مرحله جوانه زنی زیاد باشد افزایش طول ریشه متوقف می شود ] Glick ، [.1995 تعداد زیادی از انواع PGPRدارای آنزیمی به نامACC دآمیناز هستند که بوسیله جدا کردن گروه آمین ACC - پیش ماده سنتز اتیلن در گیاه ) و تبدیل آن به آمونیوم و آلفاکتوبوتیریک اسید مانع از تولید بیش از حد اتیلن درگیاه می شوند Penrose و Glick 2003
نویسندگان
هادی اسدی رحمانی
استادیار پژوهش موسسه تحقیقات خاک و آب
پیمان عباس زاده دهجی
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی علوم خاک دانشگاه تهران
ناهید صالح راستین
دانشیار گروه مهندسی علوم خاک دانشگاه تهران
کاظم خاوازی
استادیار پژوهش موسسه تحقیقات خاک و آب
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :