سال انتشار: 1384
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت عملکرد
کد COI مقاله: NCPM02_017
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,984
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه مدل مدیریت عملکرد جامع بر مبنای نظام تعالی سازمانی
چکیده مقاله:
از اواسط دهه 1970 سنجش منظم کار افراد در رابطه با نحوه انجام وظیفه آنها در مشاغل محوله، بعنوان ازیابی عملکرد مطرح گردید. پس از آن از اوایل دهه 1990 رفته رفته رویکرد مدیریت عملکرد جانشین ارزیابی عملکرد شده و سازمانها را تحت تاثیر قرار داده است.
امروزه دیگر تنها ارزیابی فردی کارکنان مورد توجه نبوه و ارزیابی های معطوف به جنبه های گروهی و سازمانی شده است از طرفی در ارزیابی، متغیرهای درون داد، نحوه انجام کار و نتیجه کار مورد توجه قرار می گیرند.
با رهسپار شدن سازمانها بسوی سرآمدی، لزوم استفاده هرچه بیشتر از مدلهایی که به اندازه گیری درست عملکرد سامن ها کمک می کنند، بیشتر احساس می شود. هر سازمانی صرف نظر از نوع فعالیت، اندازه و ساختار نیاز به مدلی دارد که بر اساس آن میزان موفقیت خود را در نیل به آرمانها و اهداف سازمانی مورد سنجش و اندازه گیری قرار دهد.
مدل مدیریت عملکرد جامع (TPM) که در این مقاله ارائه می گردد ابزاری جهت کمک به سازمانها برای سنجش میزان قرار داشتن آنها در مسیر تعالی در رسیدن به اهداف است. این مدل که بر مبنای نظام تعالی سازمانی ساخته شده است متاثر از سه مدل MBO , TQM , ISO نیز میباشد و خطوط راهنمای یکسانی برای اندازه گیری و ارزیابی میزان موفقیت سازمان ها ارائه می دهد.
مبنای TPM استفاده از معیارهای مدل تعالی سازمانی ، شامل توامندساز ها و نتایج می باشد. توانمند سازها پنج معیار اول بوده و عواملی هستند که سازمان را برای رسیدن به نتایج عالی، توانمند می نمایند. نتایج عالی نتایجی هستند که سازمان در آمد در حوزه های مختلف به آنها دست پیدا میکند و بیان کننده دستاوردهای حاصل از اجرای مناسب توانمند سازها هستند. در مدل TPM توانمندساززها متغیرهای درونداد و نحوه
انجام کار را ارزیابی میکنند و متغیر برونداد را نتایج اندازه گیری می نماید.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23866/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صابونی، عبدالرضا،1384،ارائه مدل مدیریت عملکرد جامع بر مبنای نظام تعالی سازمانی،دومین کنفرانس ملی مدیریت عملکرد،تهران،،،https://civilica.com/doc/23866
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، صابونی، عبدالرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1384، صابونی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- مدیریت متعالی و جامع پروژه ها ی شهر ی(1386)
- امکان سنجی کاربرد مدیریت عملکرد از دیدگاه مدیران و کارمندان شرکت گاز استان فارس(1393)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- فرایند مدیریت عملکرد کارکنان شرکت مدیریت پروژه هاى نیروگاهى ایران - مپنا
- آموزش کارکنان و اثربخشی آموزشی سازمانی
- Investigate the Role of Secure Socket Layer (SSL),Presence of Https:// URLs Protocol and PerceivedPrivacy Protection(PPP) on Internet ConsumerBehaviour
- ارایه یک الگوریتم فرا ابتکاری ترکیبی برای مسئله زمان بندی وسایل نقلیه در یک سیستم انبار متقاطع
- مدیریت استراتژیک ریسک در پروژه ها (ارایه مدلی کاربردی جهت کنترل ریسک پروژه ها)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.