به کارگیری شبکه عصبی و روش المان محدود در بررسی رفتار ترک میان دو ماده مختلف
محل انتشار: هفتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 764
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASCME07_098
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
مساله شکست در راستای سطح مشترک دو فاز متفاوت نقش بسیارمهمی در محدود کردن چقرمگی و تردی مواد چند فاز یایفا می کند، از این رو بررسی عوامل موثر برآن از اهمیت ویژه ای برخ ورداراست. میدان تنش نوک ترک در مواد اسس ت یک ایزوتروپیک را می ی یکس ری توان ی نامتن اه ی نش ان داد که یکی از توان بوسیله ضرایب این سری معرف فاکتور شدت تنش و دیگری معرف پارامترتنش یکنواختTاست که موازی با صفحه ترک عمل می کند و می تواند تاثیر بسیار زیادی بر شکل و اندازه ی ناحیه ی پلاستیک داشته باشد. در پژوهش حاضر، روش المان محدود را به منظور تحلیل رفتارترک مشترک یک ماده دوجنسی با یک سوراخ مرکزی به ک ار بس ته ایم و تغییرات پارامتر ت نش را در مقابل تغییرات نسبت ضریب پواسون و طول ترک استخراج نموده ایم. در ادام ه به منظور بسطنتایج و مقایسه ی آنها، شبکه های عصبی متعددی را آموزش داده و در نهایت با مربوط ساختن داده های حاصل از المان محدود با شبکه عصبی نرم افزار متلب راه کاری نوین، جهت یافتن پارامتر تنشدرترک مشترک یک ماده دو جنسی ارائه م ی ده یم. همانگن ه که مشاهده خواهیم کرد، نتایج حاصله از دو روش در طل ها ی ترک مختلف و نسبتهای ضریب پواسون مورد نظر تطابق بسیار خوبی را دارا هستند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
امیررضا حسین زاده
کارشناس ارشد، دانشگاه بوعلی سینا
محمد رضایی ها
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه بوعلی سینا
حامد چترسفید
دانشجوی دانشگاه حکیم سبزواری
امیرحسین محمودی
استادیار، دانشگاه بوعلی سینا
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :