سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI21_625
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 732
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد سیال فوق بحرانی در استخراج کاروتنوئیدها
چکیده مقاله:
سیالی را که در دما و فشاری بالاتر از دما و فشار بحرانی اش قرار گیرد، سیال فوق بحرانی گویند. یک سیال فوق بحرانی خصوصیات مابین گاز و مایع را داراست. معمولاً بهترین حلال در استخراج ترکیبات طبیعی (Co(2 است. از مزایای سیالات فوق بحرانی انحلال گزینشی، افزایش کیفیت نهایی محصول و صرفه اقتصادی آن است. کاروتنوئیدها ترکیبات محلول در چربی بوده و در اکثر سبزیجات و میوه جات به وفور یافت می شوند. از جمله کاربرد این سیالات دراستخراج کاروتنوئیدها می توان به استخراج β- کاروتن از روغن پالم و سیب زمینی شیرین و استخراج لیکوپن از هندوانه اشاره کرد. استخراج با سیال های فوق بحرانی برای استخراج ترکیباتی که به سادگی به وسیله نور، اکسیژن و دمای بالا تجزیه می شوند، مثل کاروتنوئیدها، بسیار مناسب ا ند اما حلالیت این ترکیبات در مقایسه با حلالیت آنها در حلال های آلی کمتر است و برای دستیابی به راندمان استخراج قابل قبول به فشارهای بالا نیاز است.
کلیدواژه ها:
سيال فوق بحراني، (CO(2، كاروتنوئيدها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/234812/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فضلی عقدائی، مریم و گلی، سیدامیرحسین،1392،کاربرد سیال فوق بحرانی در استخراج کاروتنوئیدها،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/234812
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، فضلی عقدائی، مریم؛ سیدامیرحسین گلی)
برای بار دوم به بعد: (1392، فضلی عقدائی؛ گلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی و تخمین نسبت بار بستر به بار کل رسوبی در رودخانه های شنی با استفاده از ماشین بردار پشتیبان
- بهبود ویژگیهای حسی و بازار پسندی پنیر ریکوتا با استفاده از شیر در ترکیب آب پنیر
- استخراج سبز رنگدانه ی کاروتنوئید از بافت های گیاهی
- بررسی هیدروژئولوژی واحدهای سنگی کواترنر دشت آمل با استفاده از داده های ژئوفیزیکی و چاه های اکتشافی
- تولید نانولیپوزوم های حاوی زعفران و بررسی پایداری و اندازه نانولیپوزوم ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.