کاهش غنی سازی آهن در محصولات نانوایی با بهبود عملکرد
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 881
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFOODI21_155
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
کم خونی فقر آهن شایع ترین علت کم خونی در دنیا و ایران است. یکی از علل کم خونی کاهش دریافت آهن یا جذب ناقص آن است. فیتات موجود در پوسته غلات، تانن چای و اگزالات سبزیجات و غیره جذب آهن را پائین می آورند. اگر نان به روش مناسب تهیه نشود خواص تغذیه ای مناسب خود را نخواهد داشت. یکی از موارد مهم در تهیه نان، میزان اسید فیتیک باقی مانده در نان است. چنانچه اسید فیتیک در نان باقی بماند با بلوکه کردن آهن سبب اختلال در جذب و دسترسی آن به ویژه در کودکان و زنان باردار می شود. به طور کلی با توجه به بررسی های انجام شده موارد زیر در کاهش اسید فیتیک تأثیر بسزایی دارد. – عملیات هیدروترمال در شرایط بهینه برای گندم. – درجه استخراج مناسب آرد – استفاده از مخمر به جای خمیر ترش به عنوان ماده عمل آورنده با مقدار و زمان تخمیر مشخص – مدت زمان تخمیر و مقدار مخمر
نویسندگان
محبوبه اعوانی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :