سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی شهرسازی و معماری در گذر زمان
کد COI مقاله: UOT01_178
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 877
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله توسعه صنعت گردشگری در شهر زواره با تکنیک تحلیل عرصههای مرتبط (AIDA)
چکیده مقاله:
بافتهای تاریخی با مشخصههایی چون ساختار منسجم، یادمانهای معماری و هویت منحصربهفرد، از اهمیت بسزایی برخوردارند. امروزه اینگونه بافتها به گرههای مسئلهدار بدل گشته و از رکود اقتصادی شدیدی رنج میبرند. از بین رفتن هویت اصیل اجتماعی و فرسودگی کالبد بر اثر گذر زمان از دیگر مشکلات مطرح در بافتهای کهن میباشد. در دهههای اخیر، صنعت گردشگری، یکی از مهمترین منابع درآمدی در شهرهای دارای جاذبههای باستانی و تاریخی، طبیعی و ... است و به عنوان رهیافتی برای مقابله با مشکلات آنها میباشد. مقالهی حاضر با توجه به ضرورت توسعهی گردشگری در ایران به عنوان کشوری دارای سرمایههای طبیعی و فرهنگی، به بررسی شهر تاریخی زواره در استان اصفهان میپردازد و با روش مشاهده، مصاحبه و مطالعهی اسنادی به بررسی ویژگیهای فرهنگی، جغرافیایی و کالبدی شهر پرداخته و چالشها و فرصتهای توسعهی صنعت گردشگری را تحلیل میکند. به منظور تعیین راهبردها و ارائهی پیشنهادها به تدوین اهداف بر مبنای مسائل، مشکلات و نیازها پرداخته، لذا از تکنیک تحلیل عرصههای عمومی (AIDA) استفاده میشود. این روش در چارچوب تفکر راهبردی برنامهریزی قرار دارد.نتایج حاصل از این مطالعه نشان میدهد احیای بافتهای تاریخی به عنوان کانونهای فعالیتی با بکارگیری رهیافت اختیار راهبردی، توسعهی گردشگری را به ارمغان میآورد.
کلیدواژه ها:
صنعت گردشگري، رهيافت اختيار راهبردي، تكنيك AIDA، زواره
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/232073/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غفاری، علی و علی بک، ندا و جعفری، طوبی،1392،توسعه صنعت گردشگری در شهر زواره با تکنیک تحلیل عرصههای مرتبط (AIDA)،اولین همایش ملی شهرسازی و معماری در گذر زمان،قزوین،،،https://civilica.com/doc/232073
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، غفاری، علی؛ ندا علی بک و طوبی جعفری)
برای بار دوم به بعد: (1392، غفاری؛ علی بک و جعفری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- رد پای اکولوژیک : اثر انسان بر طبیعت
- بررسی ردپای اکولوژیکی و راهکارهای کاهش آن با رویکرد اکولوژیک
- بررسی مفهوم و روش های ردپای اکولوژیک و نقش آن در برنامه ریزی محیط زیست
- بررسی ردپای اکولوژیک سیستم حمل و نقل درون شهری تهران
- بررسی جایگاه فرم شهری در پایداری شهری با تاکید بر ردپای اکولوژیکی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.