سال انتشار: 1384
محل انتشار: همایش علمی کاربردی راههای مقابله با سرمازدگی
کد COI مقاله: SCFDC01_045
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,666
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تغییر تاریخ کاشت به منظور مقابله با سرمازدگی کلزا در استان چهارمحال و بختیاری
چکیده مقاله:
هدف از تعیین تاریخ کاشت یافتن زمان کشت رقم یا گروهی از ارقام مشابه یک گیاه است بطوریکه مجموعه عوامل محیطی حادث در آن زمان برای سبز شدن، استقرار و بقاء گیاهچه مناسب باشند، ضمن اینکه گیاه حتی المکان در هر مرحله از رشد با شرایط مطلوب روبرو گردد و با شرایط نامساعد محیطی نیز برخورد نکند. مشخص ترین فاکتورهایی که با تاریخ کاشت تغییر می یابد طول روز و درجه حرارت میباشند. در حالت کلی برای یافتن زمان کاشت مناسب بایستی به رطوبت خاک، حرارت و نوردهی نیز توجه داشت. در کشت آب مساله رطوبت مطرح نیست و نور هم برای جوانه زنی آن ضروری نیست، بنابراین حرارت خاک یکی ازمهمترین ماسئل برای انتخاب تاریخ کاشت به منظور جوانه زنی مناسب است.
از موارد مهمی که معمولا جهت انتخاب تاریخ کاشت مناسب مد نظر قرار می گیرد می توان به کیفیت محصول، استقرار گیاه، تاریخ برداشت و کنترل علفهای هرز اشاره کرد. دماهای پائین یا بالا در زمان کاشت درصد استقرار گیاهان را کاهش می دهند و کاشت دیر هنگام می تواند برداشت محصول را به تاخیر انداخته و علاوه بر افزایش هزینه برداشت افت محصول را نیز به دنبال داشته باشد. تاخیر در کاشت زمان بیشتری برای شخم و از بین بردن گیاهان هرز باقی می گذارد. ولی زود کاشتن بذر موجب توانایی بیشتر گیاه زراعی در رقابت با گیاهان هرزی می شود که دیرتر جوانه می زنند. علاوه بر همه این موارد تنظیم تاریخ کاشت به فرار گیاه از دوره هایی که بیشترین اختمال خطر آفت وجود دارد کمک می کند.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCFDC01_045 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23105/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هاشمی جزی، سیدمجتبی،1384،تغییر تاریخ کاشت به منظور مقابله با سرمازدگی کلزا در استان چهارمحال و بختیاری،همایش علمی کاربردی راههای مقابله با سرمازدگی،یزد،https://civilica.com/doc/23105
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، هاشمی جزی، سیدمجتبی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1384، هاشمی جزی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- - آینه بند، .1372. تعیین منحنی رشدوبررسی تاتیر تاریخ کاشت ...
- - شریعتی، ش.، پ.قاضی شهنیزاده.1379. کلزا.انتشارات ادارهکلآمار واطلاعات.وزارت جهادکشاورزی. ...
- - شیرانی راد.ا. 1373.بررسی اثر تاریخ کاشت وتراکم بوته برروند ...
- -کوچکیع.و م.نصیریمحلاتی. 1371. اکولوژیگیاهان زراعی(ترجمه). انتشارات جهاددانشگاهی دانیگاه فردمی مشهد. ...
- _ Russell, J. _ three، contrasting Australian cu Cambridge 114: ...
- - Taylor , A.J. and Smith, C.J. yield camponens of ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: سازمان تحقیقات کشاورزی
تعداد مقالات: 551
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی هیبریدهای جدید مونوژرم چغندرقند در شرایط تنش خشکی
- شناسایی فاکتورهای رونویسی موثر در پاسخ به بیمارگرهای قارچی گندم با استفاده از فراواکاوی داده های ریزآرایه
- تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های یولاف زراعی .Avena satvina L در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ایجاد کلکسیون هسته ژرم پلاسم جو (Hordeum vulgare) بومی ایران در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ارزیابی تنوع صفات زراعی در نمونه های ژنتیکی بومی نخود تیپ دسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.