سال انتشار: 1384
محل انتشار: همایش علمی کاربردی راههای مقابله با سرمازدگی
کد COI مقاله: SCFDC01_043
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,598
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرات تغذیه بهینه و عوامل موثر در تاخیر رشدجوانه های انگور رقم سفید بیدانه به منظور مقابله باسرمازدگی
چکیده مقاله:
مشکل سرمای دیررس بهاره و دماهای پایین در زمستان در تاکستانها و خسارات ناشی از آن از جمله معضلات کشت انگور در اکثر مناطق انگور خیز کشور می باشد. در صورتیکه بتوان طول دوره رکود (خواب) را در تاکها افزایش داد می توان مشکل سرمای دیررس بهارع را در تاکستانها حل نمود. متاسفانه در خصوص راهکارهای عملی افزایش دوره رکورد در تاکها و مصرف بهینه کودها خصوصا پتاسیم جهت کاهش خسارت سرما در ایران کمتر مطالعه شده و بررسیهای محدود به مطالعاتی است که در سایر کشورها انجام شده است بطوریکه در کشورهایی مانند استرالیا، ایتالیاو بلغارستان محققانی در این زمینه کارهایی انجام داده اند (1، 2، 3). تغذیه بهینه تاکستانها با کودهای حاوی پتاسیم منجر به کاهش خسارات ناشی از سرمازدگی جوانه ها و شاخه های یکساله بوته انگور شده است (4).
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCFDC01_043 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23103/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمودزاده، حسن،1384،بررسی اثرات تغذیه بهینه و عوامل موثر در تاخیر رشدجوانه های انگور رقم سفید بیدانه به منظور مقابله باسرمازدگی،همایش علمی کاربردی راههای مقابله با سرمازدگی،یزد،https://civilica.com/doc/23103
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، محمودزاده، حسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1384، محمودزاده؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: سازمان تحقیقات کشاورزی
تعداد مقالات: 271
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیرکاربرد مواد آلی بر افزایش مقاومت به خشکی انار (رقم ملس شهرضا)
- اثرات سرمازدگی و یخ زدگی بر گیاهان
- اثر باکتری تیوباسیلوس ، گوگرد و کود دامی بر غلظت برخی عناصر معدنی در سوخ گیاه سیر
- روش های انتقال ژن در مهندسی ژنتیک و تولید گیاهان تراریخته
- اثرات مقادیر و منابع گوگرد در باغ های سیب استان آذربایجان غربی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر مرتع کاری بر شکل زیستی و خوش خوراکی گونه های گیاهی در مراتع بلده مازندران
- مقایسه درصد تاج پوشش در قسمت های مرتع کاری شده و مرتع کاری نشده مراتع بلده نور
- بررسی میزان تولید پسماندهای شهری (مطالعه موردی دشت مشهد)
- تحلیل قابلیت های بهره برداری از سیکل گردشی پساب های شهری با رویکرد کاهش اثرات زیست محیطی
- فناوری پلاسمای سرد، روشی زیست سازگار برای تصفیه ی آب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.