سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر فرآیند انعقاد پیشرفته در بهینه سازی حذف مواد آلی طبیعی از آب شرب

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,444

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EECICO01_073

تاریخ نمایه سازی: 18 بهمن 1392

چکیده مقاله بررسی تاثیر فرآیند انعقاد پیشرفته در بهینه سازی حذف مواد آلی طبیعی از آب شرب

مواد آلی طبیعی (NOM) مخلوط غیر یکنواختی از ترکیبات آلی است که از تجزیه گیاهان، حیوانات و ... وارد آب می شود. از میان مواد آلی موجود در آب های طبیعی، مواد هیومیک که معمولا بصورت محلول هستند سهم عمده ای را به خود اختصاص داده و علاوه بر دادن رنگ، مزه و بو به آب می توانند در اکسیداسیون و حذف فلزات سنگین از قبیل آرسنیک، آهن و منگنز مداخله نمایند. همچنین مواد آلی طبیعی پیش ساز محصولات جانبی گندزدایی بوده که به عنوان مواد سمی یا سرطان زا شناخته می شوند.فرآیند انعقاد به عنوان متداولترین سیستم تصفیه آب در ایران برای حذف کدورت، بهینه می گردد. این فرآیند قادر به حذف مواد آلی طبیعی نیز می باشد و اما شرایط برای حذف کدورت، همواره با شرایط بهینه حذف NOM یکسان نیست فلذا در جایی که NOM آلاینده اصلی می باشد فرآیند تصفیه باید در جهت حذف NOM بهینه گردد.آب سد کارده مشهد به عنوان یکی از منابع آب شرب شهر مشهد پس از انجام فرآیند تصفیه متعارف مورد استفاده شرب قرار می گیرد. با انجام آزمایشات آنالیز آب، مقدار مواد آلی طبیعی در آب خروجی از تصفیه خانه در حد mg/l 5 مشاهده گردید که بسیار بالاتر از حد استانداردهای جهانی آب شرب می باشد. در این تحقیق به بررسی شرایط بهینه حذف NOM از آب شرب سد کارده پرداخته شد. آزمایش ها در مقیاس آزمایشگاهی و با استفاده از دستگاه جارتست توسط دوز های مختلف دو منعقد کننده آلوم و کلروفریک و در pH های مختلف آب انجام گرفتند. در نهایت مشخص شد که فرآیند انعقاد پیشرفته توسط دو منعقد کننده مذکور قادر به حذف NOM از آب شرب و رساندن آن به حد استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا و سازمان بهداشت جهانی می باشد.

کلیدواژه های بررسی تاثیر فرآیند انعقاد پیشرفته در بهینه سازی حذف مواد آلی طبیعی از آب شرب:

نویسندگان مقاله بررسی تاثیر فرآیند انعقاد پیشرفته در بهینه سازی حذف مواد آلی طبیعی از آب شرب

علی رضوانی مهمویی

هیات علمی، مدیرگروه، دانشگاه بیرجند، دانشکده مهندسی قاین

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
رشیدی، ع و فاضلی م ؛ تصفیه آب و روش ...
ترابیان، علی و قدیم خانی، علی اصغر ؛ طراحی و ...
SEPA, : Enhanced Coagulation and Enhanced Precipitate softening Guidance., Manual, ...
Selcuk, H., et al , : DBPs Formation and Toxicity ...
USEPA, : Enhanced coagulation and Enhanced Precipitative Softening Guidance Manual, ...
Crittenden, J.C., Rhodes, T.R., Hand, D.W., Howe, K.J. and Tchobanog ...
United States Environmentl Protection Agency , : National Recommended Water ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر فرآیند انعقاد پیشرفته در بهینه سازی حذف مواد آلی طبیعی از آب شرب" توسط علی رضوانی مهمویی، هیات علمی، مدیرگروه، دانشگاه بیرجند، دانشکده مهندسی قاین؛ محمد ارجمند؛ حامد شکیب نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی محیط زیست، انرژی و صنعت پاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انعقاد پیشرفته، مواد آلی طبیعی،آب شرب، شهر مشهد هستند. این مقاله در تاریخ 18 بهمن 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1444 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مواد آلی طبیعی (NOM) مخلوط غیر یکنواختی از ترکیبات آلی است که از تجزیه گیاهان، حیوانات و ... وارد آب می شود. از میان مواد آلی موجود در آب های طبیعی، مواد هیومیک که معمولا بصورت محلول هستند سهم عمده ای را به خود اختصاص داده و علاوه بر دادن رنگ، مزه و بو به آب می توانند در اکسیداسیون ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر فرآیند انعقاد پیشرفته در بهینه سازی حذف مواد آلی طبیعی از آب شرب با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.