راهبردهای توسعه استعداد یابی و قهرمانی ورزش بسیج استان آذربایجا نشرقی

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 985

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCST02_042

تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392

چکیده مقاله:

امروزه سازما نها ناگزیراند به طور دائم بر روی دادهای داخلی و خارجی نظارت کنند تا بتوانند در زمان مناسب و بر حسب ضرورت خود را با تغییرات وفق دهند. سازما نها بایستی به شیو های اصولی این تغییرات را شناساییکند و خود را با آنها وفق دهند. در دنیای کنونی که با سرعت سرسا مآور در حال تغییر است. دیگر نم یتوان از تصمی مگیر یهای یک باره و مبتنی بر قضاو تهای شهودی و تجربی استفاده کرد. امروزه سازما نهایی موفقخواهند بود که بتوانند از علم و مدیریت استراتژیک استفاده کنند. بنابراین همه سازما نها ناگزیرند که عهد هدار مدیریت راهبرد یا راهبردی شوند. برنامه ریزی استراتژیک فرایندی است در جهت تجهیز منابع سازمان و وحدت بخشیدن به تلاش های آن برای نیل به رسالت و اهداف بلندمدت، با توجه به امکانات ومحدودی تهای درونی و بیرونی هرسازمان، دراین فرایند قو تها وضع فهای داخلی وفرص تها و تهدیدهای بیرونی سازمان)تحلیل سوات( شناسایی می شود و با توجه به ماموریت سازمان اهداف بلندمدت برای آن تدوین م یگردد و برایدستیابی به این اهداف، از بین گزین ههای استراتژیک اقدام به انتخاب استراتژ یهایی م یشود که با تکیه برقو تها و با بهر هگیری از فرص تها، ضع فها از بین برود و از تهدی دها پرهیزها شود تا درصورت اجرای صحیح باعث موفقیت سازمان گردد) 1(. بررسی عملکرد برخی از سازمان های ورزشی نشان م یدهد که آن سازما نهایی که برای انجام ماموریت و دستیابی به اهداف خود از مدیریتی قوی و مبتنی بر برنامه ریزی استراتژیک استفادهکردن توانستند در فعالیت های مختلف مانند ورزش قهرمانی و همگانی و تامین منابع مورد نیاز به موفقی تهای چشم گیری دست یابند. ب هطوری که، کشور چین از رتبه چهارم المپیک 1996 آتلانتا به رتبه سوم در المپیک 2000 سیدنی و رتبه دوم در المپیک 2004 آتن دست یافته است) 2(. باید شرایطی را فراهم کنیم که جوانان مشتاقانه به سمت ورزش بسیج بیایند تا آینده ورزش کشور را تامین کنیم. بسیج یک رکن است برای جذب و یک رکن برای آموزش و لذا ورزش در تمام اجزای بسیج جریان داردو هیچ جایی قطع و کنار گذاشته نم یشود. ) 3(. برنامه ریزی برای ورزش از دغدغ ههای اصلی حکوم تهاست. این ضرورت از اواخر دهه پنجاه به دلیل شرایط ویژه و رشد تدریجی ارتباطات بیشتر نمود پیدا کرده است) 4(. هدف از این پژوهش، بررسی راهبردهای توسعه استعداد یابی و قهرمانی ورزش بسیجاستان آذربایجان شرقی بود

نویسندگان

امیر علیزاده

مسئول ورزش قهرمانی بسیج سپاه عاشورا

علی صادقیان

دانشجوی تربیت بدنی آزاد اسلامی واحد تبریز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • دیوید، فرد آر(1389. مدیریت استراتژیک، ترجمه: پارسائیان، علی.، اعرابی، سیدمحمد، ...
  • نصیرزاده، مهدی(1387). طراحی _ تدوین استراتژی توسعه ورزش قهرمانی و ...
  • سازمان ورزش بسیج و بسیج ورزشکاران، عملکرد ورزش بسیج در ...
  • حمیدی، مهرزاد و همکاران(1387). مطالعه تطبیقی ساختار ورزش دانشجویی کشور ...
  • نمایش کامل مراجع