مقایسه تأثیرحفر تونلهای تکی و دو قلو بر روی نشست زمین در شرایط مشابه
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی ژئوتکنیک
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 745
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GEOTEC01_297
تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392
چکیده مقاله:
شکل ونحوه حفاری تونل یکی از این پامترها است که می توان د اثرات مختلفی بر روی نشست زمین داشته باشد . در این مطالعه تاثیر تونلهایدوقلو و تک بر روی نشست زمین مورد مطالعه قرار گرفت. به عبارتی هدف اصلی این مطالعه مقایسهی تاثیر حفر یک تونل بر نشست زمین دردوحالت تکی و دوقلو بود. بر این اساس در این مطالعه تاثیر حفر یک تونل بصورت تک و دوقلو با شرایط مشابه، بر روی نشست زمین مورد مدلسازی عددی قرار گرفت. در این مدلسازی عددی از نرم افزار FLAC 3D که بر اساس روش عددی تفاضل محدود نوشته شده است بهره گرفته شد. در این مدلسازیها پایداری تونل ها بوسیله سگمنتهای بتنی در نظر گرفته شد. مدلسازیهای صورت گرفته نشان میدهد نشستزمین در حالت استفاده از تونل دوقلو نسبت به حالت تکی اگرچه افزایش دارد ولی 2 برابر نمی شود. که این موضوع می تواند از تاثیر مولفه هایتنش یک تونل بر تونل دیگر باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی شاهرضایی
دانشجوی کارشناسی مهندسی معدن، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی اصفهان
امیر جولایی
کارشناس ارشد مهندسی معدن،دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی اصفهان
میثم بیگلر
کارشناس ارشد مهندسی عمران،دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه زنجان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :