نهادهای متولی پیشگیری رشدمدار در ایران و مقایسه آن با انگلستان
فایل این در 101 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
چکیده
زمینه و هدف: پیشگیری رشدمدار در قالب برنامههای خانواده محور بر مبنای دو رویکرد برنامه های توانمند سازی والدین و ارتقاء نظارت خانواده و برنامه های توانمند سازی اطفال و نوجوانان است. رفع اختلالات خانوادگی و توجه نسبت به اطفال و نوجوانان، تقویت شیوه های فرزندپروری، حمایتهای اقتصادی و فراهم نمودن رفاه نسبی، آموزش رفتاری والدین، کارکرد خانواده درمانی و درمان چندگانه از جمله مهم ترین برنامه های توانمندسازی والدین تلقی میشود. هدف پایان نامه حاضر مطالعه تطبیقی نهادهای متولی پیشگیری رشدمدار در ایران و مقایسه آن با انگلستان خواهد بود.
روش: پایان نامه حاضر به روش تحلیلی و توصیفی انجام شده است.
یافته ها: مهمترین نهادهای متولی پیشگیری رشدمدار در ایران شامل خانوادهها و وزارت آموزش و پرورش (مدارس) هستند. این نهادها مسئولیت هایی از قبیل پیشگیری از بزهکاریها، ارتقاء سلامت جامعه، توسعه برنامه های آموزشی را بر عهده دارند. در انگلستان نیز علاوه بر موارد فوق سازمان ملی برنامه ریزی فرصت های شغلی وجود دارد که همچنین مسئولیت های مشابهی را در زمینه پیشگیری رشدمدار از بزهکاری اطفال و نوجوانان دارند. مطالعه و بررسی الگوی پیشگیری رشدمدار در انگلستان به عنوان یک راهبرد موفق و بکارگیری مولفه های آن در راستای پیشگیری از گرایش اطفال و نوجوانان به بزهکاری می تواند بسیار مهم باشد. برنامه های پیشگیری رشدمدار از ارتکاب بزه توسط اطفال در انگلستان در بسیاری از کشورهای جهان اجرا شده که موفقیت های چشم گیری به دنبال داشته است. این برنامه ها شامل مولفه های برنامه آموزش رفتاری والدین و پیشگیری رشدمدار در سطوح فردی، پیشگیری رشدمدار در سطوح خانوادگی، پیشگیری رشدمدار در سطوح اجتماعی و نهایتا، پیشگیری رشدمدار در سطوح مدارس بوده است.
نتایج: اصلاح و به روز کردن امکانات محتوای آموزش، مدیریت شیوه های مداخله در آموزش کلاس ها، ایجاد محیط دوستانه حمایتی برای دانش آموزان در مدارس و تفریحات پسامدرسهای مهمترین موارد برنامه های حمایتی مدرسه محور است و برخورد صحیح معلمان با دانش آموزان، جلوگیری از احساس بیگانگی دانش آموزان با مدرسه و ایجاد انگیزه و تفهیم اهمیت تحصیل مهمترین موارد برنامه های حمایتی دانش آموز محور در نظر گرفته شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
صادق کرمی
فارغ التحصیل ارشد جزا و جرم شناسی حقوق دانشگاه آزاد تهران شمال
سعید عطازاده
استادیار و عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انتظامی و مدرس دانشگاه
محمود قیوم زاده
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی،هیات تحریریه فصلنامه دستاوردهای نوین در حقوق عمومی واحد ساوه سرپرست دانشکده علوم انسانی واحد آزاد ساوه،سردبیر فصلنامه پژوهش های بنیادین در حقوق
محمدرضا الهی منش
محمدرضا الهی منش استادیار حقوق،قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور تهران ایران واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران،مدیر گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :