بررسی ارتباط وقوع طوفان های گرد و غبار و گردشگری در استان خوزستان (1390-1388)
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,057
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DESERTWETLAND03_073
تاریخ نمایه سازی: 28 آذر 1392
چکیده مقاله:
عدم مطلوبیت نوع آب و هوا به ویژه گرمای هوا در استان خوزستان و همچنین عدم برنامه ریزی مناسب در ایجادفضای مطلوب برای مسافران عاملی در جهت کاهش جذابیت این استان برای گردشگران است. در سال های اخیرتشدید بروز پدیده گرد و خاک علاوه بر مشکلات زیست محیطی، خسارات اقتصادی فراوانی از جمله کاهش جذب توریست خواهد داشت. در این مطالعه ارتباط تعداد گردشگر و تعداد روزهای گردو غبار و همبستگی آنها در شهر اهوازبررسی خواهد شد. به این منظور داده های مورد نیاز از سال 1388 تا 1390 از سازمان هواشناسی کشور و سازمان گردشگری و میراث فرهنگی تهیه گردید.گرچه انتظار می رود تعداد گردشگر در فصل بهار به دلیل تعطیلات نوروز بیشتر باشد یافته ها نشان می دهد که فصل پاییز و زمستان بیش ترین گردشگر را دارا می باشد. همچنین درفصلتابستان کمترین تعداد گردشگر مشاهده می شود، که به دلیل گرمای هوا و تعداد روزهای گرد و غبار بیشتر این امر دور از انتظار نیست. ضریب همبستگی تعداد گردوغبار و تعداد گردشگر در بازه زمانی مورد نظر همبستگی خوبی داشته و منفی بودن آن نشان می دهد که روند تغییرات تعداد روزهای گردوغبار از سال 88 تا سال 90 کاهش بوده و تعداد گردشگر افزایشیافته است. به این ترتیب با کاهش روزهای گردوغبار، تعداد گردشگر افزایش می یابد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
الهام مبارک حسن
گروه محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
جمیله هرچگانی
دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی منابع طبیعی، محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :