سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: SCCE06_171
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 9,493
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی روشهای جلوگیری از خوردگی فلزات و آلیاژها توسط کاربرد اصول متالوژی
چکیده مقاله:
آشنایی با اصول متالورژیکی و بررسی دقیق ساختار و ترکیب شیمیایی فلزات و آلیاژها یکی از راهکارهای مهم در جلوگیری از خوردگی آنها میباشد در خوردگی فلزات عواملی نظیر: ساختار فلزات، نواقص کریستالی، آلیاژ سازی و عملیات مکانیکی و حرارتی تأثیر گذارند و در هر مرحله هر کدام از این عوامل باید جداگانه بررسی شوند بکارگیری آلیاژها در کاربردهای مهندسی به جهت پایین بودن استحکام مکانیکی فلزات خالص، نقش مهمی در افزایش مقاومت فلزات در مقابل خوردگی دارد. در مقابل عمل جوشکاری که جهت ساخت و اتصال قطعات به یکدیگر مورد استفاده قرار میگیرد، سبب بوجود آمدن مناطقی با خصوصیات الکتروشیمیایی متفاوت شده و منجر به پدیده خوردگی بین دانهای یا توأم با تنش (SCC) خواهد شد. روشهای جلوگیری از خوردگی متالورژیکی فلزات و آلیاژها عبارتند از: بکارگیری فلز خالص، تأثیر عناصر آلیاژی، تشکیل فیلم محافظ، پوششهای سطحی، اطلاع یافتن از سابقه فلز و عملیات حرارتی
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCCE06_171 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22266/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضایی، بهاره و آل یاسین، سید علی و براتی، ابوالفضل،1385،بررسی روشهای جلوگیری از خوردگی فلزات و آلیاژها توسط کاربرد اصول متالوژی،ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت،اصفهان،https://civilica.com/doc/22266
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، رضایی، بهاره؛ سید علی آل یاسین و ابوالفضل براتی)
برای بار دوم به بعد: (1385، رضایی؛ آل یاسین و براتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی کیفی پساب آب شیرین کن های منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
- بررسی حمل و نقل هوشمند با به کارگیری تکنولوژی اینترنت اشیا در شبکه های شهری هوشمند
- بررسی قابلیت LIPS در تعیین میزان خوردگی فلزات
- بررسی مدلسازی CFD کوره سیمان دارای مشعل چند مجرا جهت بهینه سازی پروفیل شعله
- مدل یکپارچه آلودگی هوا، کاربری زمین و تقاضای حمل و نقل در مناطق شهری ابزاری برایارزیابی پروژههای حمل و نقلی و شهرسازی (مطالعه موردی شهر تهران)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تولید رنگ های رادار گریز در رنگرزی پارچه های سلولزی
- کاربرد لیکوئیت کریستال ها در تولید الیاف و پارچه های هوشمند
- Facial Synthesis of the Novel Oxazocine as Promising Antitumor Agents or Corrosion Inhibitors
- مزیتها و چالشهای استفاده از آفت کش های زیستی در مدیریت تلفیقی آفات کشاورزی
- نقش روغنهای معدنی در کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.