مروری بر پوشش های بام متداول و هوشمند ترموکرومجهت ذخیره سازی انرژی برای شرایط اقلیمی مختلف

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 691

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ETEC02_286

تاریخ نمایه سازی: 28 آذر 1392

چکیده مقاله:

در صنعت ساختمان یکی از بخش هایی که سریع ترین رشد را دارد، صنعت بام های سرد )بام هایی با رنگ های سرد( برای شرایط اقلیمی گرم است. برای بامهای سرد )با حداقل جذب نور خورشید( تفاوت دما بین بین سطح و اطراف ساختمان در مقایسه با بام های تیره )با حداکثر جذب نور خورشید( مقداری بسیار کمتر است. تحقیقات انجام شده از لحاظ بازده انرژی، صرفه جویی اقتصادی بام های سرد در آب و هوای گرم و خشک، آن ها را به عنوان بام های مناسبی مطرح می کند. برای شرایط اقلیمی سرد، استفاده از پوشش های جاذب نور به عنوان راهکاری مناسب توصیه شده است که می توانند با جذب حداکثر نور خورشید هزینه لازم برای گرمایش ساختمان را کاهش دهند. ساختمانهایی که تابستانهای گرم و زمستانهای سرد تجربه می کنند می بایست جذب حداکثری در زمستان و انعکاس حداکثری در تابستان داشته باشند که این موضوع با استفاده از نسل جدید پوشش های بام )پوششهای بام هوشمند: ترموکروم( مرتفع می گردد. استفاده از پوشش مناسب می تواند از یک طرف هزینه انرژی الکتریکی مورد نیاز برای خنک سازی و تهویه هوا در فصول گرم و گرمایش در فصول سرد را در ساختمان کاهش دهند و از طرف دیگر انتشار کربن را با کم کردن نیاز به منابع سوخت های فسیلی برای تأمین برق، کاهش دهند و بدین ترتیب در بلند مدت از طریق خنک نگه داشتن اتمسفر باعث کندی گرم شدن جهانی آب و هوا شوند.

کلیدواژه ها:

پوشش های متداول بام ، پوشش های هوشمند بام ، ذخیره سازی انرژی

نویسندگان

احسان سالاری

دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی سهند تبریز

محمد مهدویان احدی

دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی سهند تبریز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Akbari, H., M. POMERANTZ and H. TAHA., COOL SURFACES AND ...
  • Karlessi, T., Santamouris, M., Synnefa, A., 2008. Thermoch romic energy ...
  • Color Change Corporation, 2007. www.colorcha _ ...
  • Akbari, H., Davis, S., Dorsano, S., Huang, J., Winert, S., ...
  • نمایش کامل مراجع