سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: SCCE06_139
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,212
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله امکان سنجی بهینهسازی انرژی در فرآیند تبدیل گاز طبیعی به هیدروکربنهای مایع
چکیده مقاله:
فرآیند معمول جی.تی.ال. فرآیندی غیرمستقیم و دومرحلهای است. در مرحله اوّل از واکنش گاز طبیعی با بخار آب و اکسیژن در راکتور اتوترمال ریفرمینگ، گزا سنتز تولید میشود. در مرحله دوّم،گاز سنتز در واکنش فیشر تراپش، در راکتوری به همین نام به نفت خام مصنوعی بدل شده،در ادامه با استفاده از روشهایی نظیر تقطیر و کراکینگ میتوان محصولات نهایی ارزشمندی را مانند نفتا یا گازوئیل تولید کرد که قابلیت ذخیرهسازی و حمل و نقل و صادرات آن آسان بوده، از لحاظ مشخصات زیست محیطی و سایر مشخصات کاربردی جزء ایدهآلترین سوختها محسوب میگردند. تغییر فاز ماده اولیه گازی به محصولات مایع خود بیانگر آزاد سازی مقادیر زیادی انرژی میباشد که میتوان از آن استفاده نمود. از طرف دیگر جریانات متعدد گرم و سرد در این فرآیند دارای اختلاف درجه حرارت قابل توجهی میباشند که میتوان از درون سیستم، انرژیهای مرود نیاز را تأمین نمود. بنابراین، فرآیند جی.تی.ال. به شدت انرژیزاست و در صورت برقراری ارتباط مناسب بین جریانهای مختلف فرآیند، این فرآیند توانایی تولید مقادیر قابل توجهی انرژی مازاد بر نیاز خود را داشته، شاید بتوان در کنار یک واحد جی.تی.ال. نیروگاه برق نیز تأسیس نمود. به عبارت دیگر، واحد جی.تی.ال. نه تنها از منظر انرژی خودکفاست، میتواند تولید کننده نیز باشد. در این مقاله روشهای مختلف بهینهسازی انرژی با استفاده از نرمافزارهای بهینه سازی انرژی، در فرآیندهای مختلف بررسی شده،امکان بهینه سازی انرژی در این فرآیند اثبات گشته، میزان انرژی تولیدی آن محاسبه و گزارش میگردد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCCE06_139 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22234/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شریعتی نیلسر، مالک،1385،امکان سنجی بهینهسازی انرژی در فرآیند تبدیل گاز طبیعی به هیدروکربنهای مایع،ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت،اصفهان،https://civilica.com/doc/22234
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، شریعتی نیلسر، مالک؛ )
برای بار دوم به بعد: (1385، شریعتی نیلسر؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ممیزی استفاده از رو شهای نگهداری و تعمیرات مبتنی بر پایش وضعیت در صنعت پتروشیمی
- پیشبینی قیمت برق روز بعد در بازار روزانه عمده فروشی برق ایران باهدف اتخاذ استراتژی سودآور و برنامهریزی بهینه عرضهکنندگان انرژی
- مقایسه روش های نوین قیمت گذاری خرده فروشی برق در بستر یک ریزشبکه هوشمند مسکونی با در نظر گرفتن تولید نیروگاه خورشیدی
- قیمت گذاری بهینه زمان مصرف (TOU) در شبکه قدرت- بر اساس تئوری بازی
- شبیه سازی واحد جی. تی .ال. به ظرفیت 10 هزار بشکه در روز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- اثرات اقتصاد نفتی بر امنیت ملی ایران
- بررسی سیستم کاتالیزوری زیگلر-ناتا حاوی نیکل نفتنات بر ریزساختار پلی بوتادین مایع
- ارتقاء عملکرد دینامیکی و لرزه ای در سیستم پایپ رک-لوله در مجتمع های پالایشگاهی
- تاثیر کوپلیمر پلی اتیلن و پلی پروپیلن(( PE.PP copolymer. OCP در افزایش شاخص گرانروی, (VI )کاهش ویسکوزیته هنگام استارت زدن موتوردرسرما (CCS)روغنهای موتور
- بررسی ریزساختار و رفتار فرسایشی روکش ترمیمی استلایت ۶ روی قطعات آب بند شیر کروی با جنس فولاد زنگ نزن ۳۱۶L
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی فرآیندهای بازیافت گاز همراه میادین نفت و فلر به منظور تولید برق در ایران
- بررسی ، بازنگری و پیشنهاد نسخه جدید آیین نامه تکمیلی تعرفه های برق
- درباره یارانه انرژی در ایران (۷ . تصویر مصرف حامل های انرژی در بخش حمل ونقل)
- درباره یارانه انرژی در ایران (۳ . تصویر مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.