سنتز نانو کاتالیست سولفات زیرکونیا تقویت شده با استرنتیا و بررسی تاثیر آن بر شرایط عملیاتی تولید بیودیزل از پسماند روغنهای خوراکی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,042
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ETEC02_022
تاریخ نمایه سازی: 28 آذر 1392
چکیده مقاله:
هدف از این مطالعه بررسی تاثیر نانو کاتالیست جدید سولفات زیرکونیا تقویت شده با استرنتیا بر شرایط عملیاتی (دما، درصد وزنی کاتالیست، درصد مولی متانول به روغن و زمان واکنش) تولید بیودیزل از پسماند روغنهای خوراکی میباشد. آنالیزهای XRD و BET و TEM به منظور تعیین مشخصات کاتالیست SrO/S-ZrO2 تهیه شده به روش بدون حلال صورت گرفت. به علاوه از روش سطح پاسخ (response surfacemethod) بوسیله نرم افزار Design Expert برای رسیدن به نتایج دقیق و همچنین بهینه سازی شرایط عملیاتی به منظور تولید بیودیزل استفاده شد. بیودیزلهای تولیدی نیز بوسیله آنالیز کروماتوگرافی گازی تعیین مشخصات شد. نتایج حاصله نشان داد که سولفات زیرکونیا تقویت شده با استرنتیا به علت افزایش در درصد فاز تتراگونال زیرکونیا و همچنین کاهش اندازه ذرات نسبت به سولفات زیرکونیا توانسته به شدت بر شرایط عملیاتی فرآیند تاثیر بگذارد بگونهای که در دمای نسبتا پایین 136 درجه سانتیگراد، میزان کاتالیست 2/84 wt.%، نسبت الکل به روغن 16/44mol.% و زمان واکنش حدود 94 دقیقه بازده تولید بیودیزل به حداکثر مقدار خود (69/16%) می رسد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :