سال انتشار: 1386
محل انتشار: ششمین کنگره سرامیک ایران
کد COI مقاله: ICC06_038
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,757
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تأثیر دما بر ریزساختار و خواص جرمهای ریختنی دیرگداز منیزیایی باند فورستریتی
چکیده مقاله:
مقاومت به خوردگی و دیر گدازی بالای دیرگدازهای منیزیایی سبب گردیده است که این دیرگدازها به طور عمده در صنایع فولادسازی به کارگرفته شوند . از سوی دیگر به دلیل سیر تحولات رخ داده در تکنولوژی تولید و نصب دیرگدازهای منولیتیک به خصوص جرم های ریختنی دیرگداز ، اندیشه استفاده از جرم های ریختنی منیزیایی و بهره گیری از هر دو مزیت، خواص دیرگدازهای منیزیایی و جرم های ریختنی، ایجاد شده است . در میان سیستم های مختلفی که برای نوع اتصال جرم های ریختنی منیزیایی تعریف شده است، باند فورستریتی به دلیل دیرگدازی بالا و مقاومت در مقابل ترکیبات قلیایی مورد توجه قرار گرفت .
در تحقیق حاضر جرم ریختنی منیزیایی با باند فورستریتی ساخته شد . مطالعه تغییرات فازی و ریزساختاری به کمک SEM و XRD بر روی بدنه های پخته شده در دماهای 1600و 1400 ،1200 درجه سانتیگراد و به مدت 2ساعت مطابق با آزمایشات استاندارد صورت پذیرفت . نتایج نشان داد که در اثر واکنش منیزیا با میکروسیلیس، فاز فورستریت از حدود 1000 درجه سانتیگراد تشکیل شد ه و به تدریج با مقدار آن افزایش می یابد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICC06_038 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21927/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پیله وری، شیما و سعیدپور، مهسا و صابری، علی و سرپولکی، حسین،1386،بررسی تأثیر دما بر ریزساختار و خواص جرمهای ریختنی دیرگداز منیزیایی باند فورستریتی،ششمین کنگره سرامیک ایران،تهران،https://civilica.com/doc/21927
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، پیله وری، شیما؛ مهسا سعیدپور و علی صابری و حسین سرپولکی)
برای بار دوم به بعد: (1386، پیله وری؛ سعیدپور و صابری و سرپولکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر شبیه سازی و ارزیابی اقتصادی از گازی سازی زیست توده با استفاده از سیستم تولید همزمان گرمایش، سرمایش و تولید برق (CCHP)
- امکان سنجی فنی، اقتصادی و زیست محیطی احداث نیروگاه زباله سوز در کشور ایران
- مطالعه استحکام محور واگن هنگام عبور از قوس به روش اجزامحدود
- ساخت و مشخصه یابی پوشش نانوکامپوزیت طلا/کبالت/الماس با استفاده از روش آبکاری الکتریکی
- طراحی ساختار متالورژیکی و سختی مناسب جوش ترمیمی چرخ قطار، برای ریل UIC60
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر عامل تخلخل بر فاز اکسید بیسموت در سیستم افزودنی های دوجزئی ایتریا- دیسپرزیا
- بررسی میزان استوکیومتری و هدایت الکتریکی بدنه های تیتانیای تهیه شده از نانوپودرتیتانیا
- تاثیر وج های هادی نور داخل ترمیمی در افزایش سختی ترمیم های کامپوزیت خلفی
- اثر مواد دیسپرس کننده مختلف بر روی شکل و اندازه ذرات بتاتری کلسیم فسفات
- اثرپارامترهای گوناگون بر خواص فیزیکی نسوزهای منگنزیا- کربن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.