سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: SCMEMI14_026
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 202
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی ساختار متالورژیکی و سختی مناسب جوش ترمیمی چرخ قطار، برای ریل UIC60
چکیده مقاله:
هرساله تعداد بسیار زیادی از چرخ های قطار در اثر سایش، ترک و سایر عیوب سطحی از خط خارج شده و چرخ های جدید جایگزین می شوند. به علت هزینه های زیاد چرخ جدید در ایران و کشورهای آسیای میانه از فرآیند جوشکاری زیرپودری برای ترمیم سطح چرخ قطار استفاده می شود. یکی از عوامل مهم از کار افتادگی چرخ، کنترل پروفیل تماس چرخ از لحاظ سختی و ساختار فازی است، به نحوی که کمترین نرخ سایش را در اثر تماس با ریل ایجاد کند. ازاینرو داشتن ساختار مناسب همراه با پروفیل سختی در سرتاسر پروفیل جوشکاری سطح تماس چرخ و ریل از اهمیت بالایی برخوردار است. در پژوهش حاضر، قسمت سر فلنج چرخ قطار R9T ترمیم شده با روش جوش زیر پودری، از محل شکست، توسط آزمون های مخرب مورد بررسی قرار گرفت. نتایج سختی سنجی نشان داد، سختی در محل ریشه جوش بین منطقه HAZ و MAZ به علت وجود تنش های حرارت پسماند در ریشه جوش، بیشتر است. وجود این منطقه پر تنش؛ سبب کاهش مقاومت خستگی آن در دورهی سرویس شده و منجر به ایجاد ترک خستگی و نهایتا شکست سر فلنج چرخ شده است. نتایج متالوگرافی نشان می دهد، ساختارهای سوربیتی ناخواسته به همراه پرلیت درشت، مقاومت به سایش را کاهش می دهد. لذا در پژوهش حاضر توسط عملیات حرارتی با حذف سوربیت ها و تغییر ساختار از پرلیت به سمنتیت کروی به منظور افزایش عمرخستگی، بر پایه تست سایش قبل و بعد از عملیاتحرارتی، ثابت نرخ سایش از ( 1
کلیدواژه ها:
فلنج قطار، جوشكاري ترميمي، سايش چرخ قطار، پروفيل سختي، متالوگرافي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/717239/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علوی، پریساسادات و میرباقری، سید محمد حسین،1396،طراحی ساختار متالورژیکی و سختی مناسب جوش ترمیمی چرخ قطار، برای ریل UIC60،چهاردهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران،شهرکرد،،،https://civilica.com/doc/717239
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، علوی، پریساسادات؛ سید محمد حسین میرباقری)
برای بار دوم به بعد: (1396، علوی؛ میرباقری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی پارامترهای موثر جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلومینیم 0011 به مس خالص با روش تاگوچی
- مطالعه ریزساختار و رفتار سایش خراشان مواد معدنی خشک در لایه سخت پوشی شده چدنی (FeCrC )اعمال شده به روش SMAW
- ارزیابی آسیب پذیری اتصالات سازه های فولادی منطقه 12 شهرداری مشهد و اولویت بندی عیوب جوشکاری با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی(AHP)
- استفاده ازتکنیک های پردازش تصویر به منظورحذف سنسورها در ربات های صنعتی
- آشنایی وشناخت هنرآموزان و دانشجویان وهنرجویان رشته عمران ازمعایب اصلی جوش در اتصالات سازه های اسکلت فلزی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر نورد سرد و عملیات حرارتی بر رفتار تبلورمجدد و خواص مکانیکی آلیاژ نوین تیتانیوم شبه پایدار بتا Ti-3Al-8Mo-7V-3Cr
- بررسی تأثیر عملیات حرارتی آنیل بر ریزساختار و خواص مکانیکی آلیاژ Ti-10Cr
- بررسی اثر میزان بیسموت بر ریزساختار و خواص فیزیکی و مکانیکی لحیم نرم کم نقره Sn0.3Ag0.7Cu
- Al Matrix Hybrid Composites Reinforced by Graphene Nano Plates and Nano TiC
- ساخت آلیاژ TNT متخلخل به روش SPS به منظور کاربرد در بافت سخت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.