روند رشد فن آوری در موتورهای دیزلی و بنزینی و موضوع گازسوز
محل انتشار: دومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
سال انتشار: 1378
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,585
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CIMRDC02_032
تاریخ نمایه سازی: 30 آذر 1385
چکیده مقاله:
محدودیت های اعمال شده از طرف سازمان های زیست محیطی، تدوین قوانین و استانداردهای جدید در کنترل میزان آلاینده های خروجی از موتورهای بنزینی و دیزلی موجب شده فن اوری موتورهای دیزلی و بنزینی به سوی سیستم های تغذیه و احتراق پاشیده سوخت و احتراق با کنترل ECU گرایش یابد.
این حرکت علاوه بر دستاوردهای چشم گیر زیست محیطی موجب رضایت دارندگان اتومبیل و دستیابی به شتاب و قدرت برتر و بهره برداری اقتصادی تر از نظر مصرف سوخت شده است.طبق آخرین گزارشهای دریافتی از مراکز تحقیقاتی و کارخانه های ساززنده خودروها، برنامه زمان بندی برای دستیابی به آلودگی در حدود صفر تا سال 2010، به طور جدی پیگیری شده و هم اکنون موتورهای دیزلی و بنزینی مرحله استاندارد EURO II را پشت سر گذاشته و تولیدات را به سطح استاندارد EURO II رسانده اند . موضوع به کارگیری سوختهای گازی همگام با رشد فن آوری طراحی و تولید موتورهای پیشرفته همچنان پیگیری، و تطبیق فن آوری یافته اند. به طوری که بازهم از نظر سطح آلاینده ها برتری های چشم گیر خود را نسبت به حالت گازوئیل و بنزین سوز کرده اند. خصوصا با تاکید دانشمندان به اثر مخرب CO2تولیدی از احتراق موتورهای بر لایه اوزون، سوختهای گازی LPG و بویژه CNG با تعداد کم کربن در ساختمان مولکولی و در نتیجه تولید CO2 کمتر و همراه نداشتن ناخالصی ها به عنوان سوختهای پاک مطرح هستند.
نویسندگان
لطف الله سوادکوهی
سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :