سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: CBOEC02_245
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,227
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی بهره گیری از انرژی غیرفعال خورشیدی در محله الهیه شهر تهران
چکیده مقاله:
در این پژوهش به مطالعه میزان انرژی مصرفی در محله الهیه و مقایسه آن با میزان انرژی دریافتی از طریقه بهره گیریغیرفعال از انرژی تابشی پرداخته شده است. در این مطالعه از آمار هواشناسی ایستگاه سینوپتیک تهرانشمال( اقدسیه)، طی دوره زمانی 1988-2009 بهره گرفته شد. وضعیت بیوکلیمای انسانی توسط شاخص دمای مؤثر مورد ارزیابی قرار گرفت. که نشان داد حدود 53 درصد موارد در منطقه نیاز به گرمایش و 12.8 درصد نیاز به سرمایش احساس شده است. همچنین از طریق محاسبه درجه روزگرمایش و درجه روز سرمایش میزان نیاز به گرمایش و سرمایش طی سال سنجیده شد. حاصل این محاسبه نشان داد که در 5 از سال نیاز جدی به گرمایش و در 3 ماه نیاز به سرمایش وجود دارد. برایمقایسه میزان انرژی مصرفی با میزان انرژی دریافتی به صورت غیرفعال خورشیدی ابتدا میزان انرژی مصرفی( شامل گازطبیعی و برق) در سه کاربری مسکونی، تجاری و اداری بر اساس میزان مصرف در هر متر مکعب ساختمان در شهر تهران وبرای 5 ماه نیاز به گرمایش و 3 ماه نیاز به سرمایش، با توجه به ساعات استفاده از هریک از کاربریها در طی روز محاسبهشد. با توجه به اینکه در ارائه میزان انرژی مصرفی هر مترمکعب انرژی در ساختمان در شهر تهران شیشهها یک جدارهلحاظ شدهاند، برای محاسبه انرژی دریافتی از طریق تابش شیشه یک جداره در نظر گرفته شد. بنابراین انرژی ورودی بهساختمان از شیشه یک جداره کار گذاشته شده در نمای جنوبی ساختمان به عنوان جهتی که بیشترین دریافت انرژی درفصل زمستان و کمترین دریافت انرژی تابشی در فصل تابستان را در عرض های جغرافیایی بالاتر از 30 درجه دارا می باشدمحاسبه و به طریق فوق الذکر برای هریک از کاربریهای ذکر شده محاسبه شد. مقایسه مقادیر حاصل شده نشان داد که باجهتگیری بهینه بنا میزان قابل توجهی در مصرف انرژی صرفه جویی خواهد شد.
کلیدواژه ها:
انرژی- انرژی غیر فعال خورشیدی- شاخص دمای مؤثر- درجه روز گرمایش - درجه روز سرمایش- محله الهیه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CBOEC02_245 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/215883/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کرمی کرد علیوند، فیروزه و حلیمی، منصور و خالدی، شهریار،1392،ارزیابی بهره گیری از انرژی غیرفعال خورشیدی در محله الهیه شهر تهران،دومین همایش ملی اقلیم، ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی،اصفهان،https://civilica.com/doc/215883
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، کرمی کرد علیوند، فیروزه؛ منصور حلیمی و شهریار خالدی)
برای بار دوم به بعد: (1392، کرمی کرد علیوند؛ حلیمی و خالدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- کاربرد سامانه های خورشیدی در ساختمان به منظور بهینه سازی انرژی درمعماری پایدار [مقاله کنفرانسی]
- مدلسازی و بهینه نیازهای سرمایشی ایران [مقاله کنفرانسی]
- - ذوالفقاری. ح، هاشمی, ر، رادمهر. پ، تحلیلی بر نیازهای ...
- - طاهباز، منصوره، روش تحلیل آمار هواشناسی برای طراحی معماری ...
- - فرجی. ع، زاهدی, م، رسولی. ع، پهنه بندی درجه- ...
- - نمازیان، علی، اصول استفاده از تابش خورشید در طراحی ...
- - وزرات نیرو، پنجرهها واسطههای دریافت و اتلاف انرژی در ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- باز زنده سازی عناصر هویت ساز در معماری ایرانی به کمک توسعه ی گردشگری
- تحلیل هندسی معماری بناهای معاصر ( بررسی ویژگی ها و اصول مشترک ) ( نمونه موردی: نمونه پروژه های معماران معاصر نادر اردلان، حسین امانت، حسین شیخ زین الدین، وارطان هوانسیان )
- سبک آذری
- بررسی مدیریت سیلاب های شهری تبریز و خسارات محتمل ناشی از دخل وتصرف در حریم رودخانه ها و آبراهه های شهر
- کند وکاوی در مفهوم خانه و مسکن با تاکید بر تغییرات الگوی مسکن از دیروز تا به امروزحرکت از پایداری به ناپایداری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کنترل یک سیستم پمپاژ آب بادی-خورشیدی مبتنی بر ژنراتور القایی دو سو تغذیه
- محاسبه انرژی آزاد جذب سطحی اسید آمینه سرین بروی نانولوله کربنی توسط روش نمونه برداری چتری: کاربرد نانوفناوری زیستی تجدیدپذیر
- بهینه سازی اقتصادی مبادله کن های گرمای صفحه ای واشردار با استفاده از تئوری ساختاری
- افزایش برداشت انرژی نورانی و افزایش آشکارسازی نوری در فیلم های نازک برآرایی CuO-AgO
- تحلیل اگزرژی- اقتصادی یک سیستم تولید چندگانه بر پایه زیست توده و بهینه سازی آن با استفاده از الگوریتم تبرید فلزات
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی ، بازنگری و پیشنهاد نسخه جدید آیین نامه تکمیلی تعرفه های برق
- درباره یارانه انرژی در ایران (۷ . تصویر مصرف حامل های انرژی در بخش حمل ونقل)
- درباره یارانه انرژی در ایران (۳ . تصویر مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی)
- درباره یارانه انرژی در ایران (۲ . تصویر مصرف برق در بخش خانگی)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.