سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_055
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,714
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله وابستگی خواص مکانیکی و ریز ساختار جوش ترمیت به عناصر آلیاژی
چکیده مقاله:
از آنجا که عناصر آلیاژی می توانند خواص مکانیکی جوش را تا حد زیادی بالا ببرند، در این پژوهش تاثیر عناصر نیوبیم و وانادیم بر روی خواص مکانیکی و ریز ساختار جوش ترمیت بررسی شد . بعد از اضافه کردن درصدهای مختلف عناصر آلیاژی مذکور از محل جوش نمونه های لازم تهیه شد . آزمایشات انجام گرفته در تحقیق شامل متالوگرافی، سختی سنجی و تست کشش می باشد . بررسی کلی نتایج بدست آمده از این آزمایشات نشان می دهد که افزایش عناصر آلیاژی نیوبیم و وانادیم باعث افزایش تنش تسلیم و خواص مکانیکی و سختی منطقه جوش شده است . از نتایج جالب این بود که افزایش تنش تسلیم به مراتب بیش از افزایش سختی می باشد . لذا می توان انتظار داشت که این افزایش کم در سختی نسبت به افزایش تنش تسلیم، باعث کاهش سایش چرخها و افزایش عمر مفید آنها شود . در خاتمه اثر عناصر آلیاژی مذکور در افزایش طول عمر و خواص جوشهای ترمیت از بعد اقتصادی بررسی شد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_055 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20936/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جهانگیر، علیرضا و موتمن، اشکان و دهقانی، کامران و یزدانی، حسین،1384،وابستگی خواص مکانیکی و ریز ساختار جوش ترمیت به عناصر آلیاژی،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/20936
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، جهانگیر، علیرضا؛ اشکان موتمن و کامران دهقانی و حسین یزدانی)
برای بار دوم به بعد: (1384، جهانگیر؛ موتمن و دهقانی و یزدانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر وانادیوم و نیوبیوم بر رفتار خستگی جوش ترمیت
- بررسی اثر براده آلومینیوم بر هماتیت برای ایجاد شرایط احتراقی پودر ترمیت ریخته گری
- بهبود سختی، استحکام کششی و مقاومت در برابر ضربه جوش ترمیت فولادی در درز ریل با بهره گیری از منگنز
- بررسی خواص ساختاری و مکانیکی جوش های جرقه ای و ترمیت ریل های راه آهن
- روش های جوشکاری نوین و تشخیص عیب در جوشکاری رباتیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.