سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از فناوری های نوین تعاملی(هوش مصنوعی) در تربیت تمام ساحتی

سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 70

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

TAMAMS01_064

تاریخ نمایه سازی: 13 شهریور 1403

چکیده مقاله استفاده از فناوری های نوین تعاملی(هوش مصنوعی) در تربیت تمام ساحتی

تربیت تمام ساحتی در جهت اجرایی سازی سند تحول بنیادین به عنوان سندی بالادستی در نظام آموزش وپرورش از اهمیت خاصی برخوردار است. در نظر گرفتن تحولات عصر جدید و کاربست فناوری های نوین، جزئی جداناپذیر از فرآیند یاددهی-یادگیری و تربیت تمام ساحتی می باشد. مطالعه حاضر با هدف نقش فناوری های نوین تعاملی از جمله هوش مصنوعی در تربیت تمام ساحتی انجام گرفت. پژوهش حاضر، مطالعه ای کیفی با تاکید بر بررسی متون اسناد به شیوه کتابخانه ای و توصیفی می باشد. با توجه به نتایج هوش مصنوعی در چهار حیطه اصلی: آموزش شخصی سازی شده، تولید محتوا، پژوهش، ارزیابی و تولید آزمون می تواند در فرآیند یاددهی-یادگیری مورد استفاده قرار گیرد. در این راستا، ابزارهای مختلفی از جمله: Tutor ai image،Presentation Translator ، Yippity، Beautiful AI و ... می تواند جهت استفاده سودمند باشد. به علاوه، پیشی گرفتن دانش فراگیران از معلمان، کاهش خلاقیت و تنبلی ذهنی و پرداخت هزینه جهت استفاده از برخی ابزارها را نیز می توان به عنوان چالش ها و معایب استفاده از هوش مصنوعی در نظر گرفت. بدین منظور، روزآمدی و توانمندسازی معلمان و فراگیران در این زمینه، تجهیز مدارس جهت استفاده از فناوری و اختصاصا هوش مصنوعی، فراتحلیل هوش مصنوعی در محیط های آموزشی پیشنهاد می شود.

کلیدواژه های استفاده از فناوری های نوین تعاملی(هوش مصنوعی) در تربیت تمام ساحتی:

نویسندگان مقاله استفاده از فناوری های نوین تعاملی(هوش مصنوعی) در تربیت تمام ساحتی

محمدرضا نظریان

دکتری روانشناسی تربیتی، اداره کل آموزش وپرورش ، اصفهان، ایران

مرضیه مطیع امرالله

کارشناسی ارشد علوم تربیتی، اداره کل آموزش وپرورش ، اصفهان، ایران

منصوره مطیع امرالله

کارشناسی علوم تربیتی، آموزگار، اصفهان، ایران

رضوان کاکلی

کارشناسی حقوق، آموزگار، اصفهان، ایران

مقاله فارسی "استفاده از فناوری های نوین تعاملی(هوش مصنوعی) در تربیت تمام ساحتی" توسط محمدرضا نظریان، دکتری روانشناسی تربیتی، اداره کل آموزش وپرورش ، اصفهان، ایران؛ مرضیه مطیع امرالله، کارشناسی ارشد علوم تربیتی، اداره کل آموزش وپرورش ، اصفهان، ایران؛ منصوره مطیع امرالله، کارشناسی علوم تربیتی، آموزگار، اصفهان، ایران؛ رضوان کاکلی، کارشناسی حقوق، آموزگار، اصفهان، ایران نوشته شده و در سال 1403 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی تربیت تمام ساحتی (معلم و سند بنیادین) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تربیت تمام ساحتی، فناوری، هوش مصنوعی، سیستم آموزشی هستند. این مقاله در تاریخ 13 شهریور 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 70 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تربیت تمام ساحتی در جهت اجرایی سازی سند تحول بنیادین به عنوان سندی بالادستی در نظام آموزش وپرورش از اهمیت خاصی برخوردار است. در نظر گرفتن تحولات عصر جدید و کاربست فناوری های نوین، جزئی جداناپذیر از فرآیند یاددهی-یادگیری و تربیت تمام ساحتی می باشد. مطالعه حاضر با هدف نقش فناوری های نوین تعاملی از جمله هوش مصنوعی در تربیت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی هوش مصنوعی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از فناوری های نوین تعاملی(هوش مصنوعی) در تربیت تمام ساحتی با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.