بررسی تجربه زیسته مراقبت از دست رفته پرستاری در دانشجویان دکتری پرستاری در ایران
سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 53
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NMCONF05_030
تاریخ نمایه سازی: 5 شهریور 1403
چکیده مقاله:
مقدمه مراقبت از دست رفته پدیده ای جهانی است که میتواند شامل بسیاری از شرایط بالینی باشد که ایمنی بیماران را در همه کشورها و فرهنگ ها تهدید میکند و همچنین نشان دهنده کیفیت مراقبتهای پرستاری است. آگاهی و درک دانشجویان پرستاری از مراقبت از دست رفته پرستاری از اهمیت بالایی برخوردار است. هدف مطالعه حاضر بررسی تجربه زیسته دانشجویان دکتری پرستاری در مراقبت از دست رفته است. روش بررسی: مطالعه کیفی حاضر بر اساس رویکرد پدیدارشناسی تفسیری در شهر تهران در بهمن تا آذر ۱۴۰۲ انجام شد. تعداد ۱۰ دانشجوی دکتری به روش نمونه گیری هدفمند انتخاب شدند. در مجموع از ۱۰ مصاحبه فردی نیمه ساختار یافته برای جمع آوری داده ها استفاده شد برای کدنویسی از نسخه دنباله دار نرم افزار ۱۰-MAXQDA استفاده شده است. تمامی مصاحبه ها ضبط و مدون شد و مضامین اصلی با استفاده از روش تحلیلی دیکلمن و همکاران (۱۹۸۹) از آنها استخراج شد. یافته ها دو مضمون اصلی پنج درون مایه فرعی و ۳۱ واحد معنی دار به دست آمد. مضامین اصلی عبارتند از: مراقبت های انجام نشده" و " دوراهی مشقت ." نتیجه گیری مراقبتهای از دست رفته به عنوان مراقبتهای انجام نشده با دوراهی مشقت برای دانشجویان پرستاری همراه است و این وضعیت تحت تاثیر عوامل سازمانی و شخصی است. به نظر میرسد مدیران می توانند با نظارت بر مراقبتهای پرستاری کاهش حجم کاری پرستاران ایجاد حس تعهد به کار و رعایت مسائل اخلاقی در پرستاران از مراقبت های پرستاری از دست رفته جلوگیری کنند.
کلیدواژه ها:
تجربه زیسته مراقبت از دست رفته ، دانشجویان دکتری
نویسندگان
محمدحسین سهامی گیلان
دانشجوی کارشناسی ارشد پرستا ری سالمند ی، گروه پرستاری سالمندی، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ایلام، ایران .
آذین زیدانی
کارشناسی ارشد پرستاری کودکان، دانشکده پرستا ری و مامایی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، شیراز، ایران .
مریم صید
دانشجوی کارشناسی ارشد اتاق عمل، دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی البرز، ایران