سال انتشار: 1385
محل انتشار: دومین همایش منطقه ای مهندسی معدن
کد COI مقاله: RCME02_018
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,313
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آنالیز حفاری و نگهداری در سنگهایی با RMR کمتر از 30 (سنگ های بسیار سست)
چکیده مقاله:
تقریبا دو دهه است که معدن کاری زیر زمینی با موفقیت سیستم های طبقه بندی توه سنگی را برای انالیزهای پایداری معدن زیر زمینی استفاده می کنند این سیستم های طبقه بندی عبارتند از : Q,RMR بارتون، CISR بینیاوسکی یا YMRMR بسچیر که باعث ارزیابی های ضعفی در سنگ سست خصوصا در اعماق وجود داشته باشند می شوند.
چون معدنکاری زیر زمینی مجبور می شود که به عمق بیشتر درزمین های دارای سستی بیشتر حرکت کند لازم است که مهندسان و اپراتورها عملکرد مورد انتظار سنگ را هم از لحاظ ایمنی و هم از لحاظ اقتصادی بهتر ارزیابی کنند.
این مقاله عملکرد فعلی حفاری پیش بینی شده و موقعیتهای نگهداری روش ها را در سنگی که RMR آن کمتر از 30 است ارزیابی می کند. مطالعه موردی تهیه شده اند ارزیابی این اطلاعات ارائه و توصیه ها و نتیجه گیری شده که چطور بهترین روش را برای بهبود سیستم طبقه بندی مشخص کنیم.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا RCME02_018 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20591/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طاهرخانی، مجتبی و آقاجانی بزازی، عباس،1385،آنالیز حفاری و نگهداری در سنگهایی با RMR کمتر از 30 (سنگ های بسیار سست)،دومین همایش منطقه ای مهندسی معدن،سواد کوه،https://civilica.com/doc/20591
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، طاهرخانی، مجتبی؛ عباس آقاجانی بزازی)
برای بار دوم به بعد: (1385، طاهرخانی؛ آقاجانی بزازی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مطالعه نظری تاثیر میزان GSI توده سنگ بر پایداری تونل در توده سنگ با معیار گسیختگی هوک و براون
- تاثیر امتداد و جهت شیب کانسار بر مقدار خرج ویژه انفجاری مطالعه موردی: معدن زیرزمینی سرب و روی انگوران
- برنامه ریزی، کنترل پروژه و موازنه زمان هزینه با روش مسیر بحرانی (CPM) مطالعه موردی: پیجوئی و اکتشاف کانسار (انگوران)
- کاربرد روش های تصمیم گیری چند معیاره در انتخاب ماشین های بارگیری و باربری معدن مس سونگون
- تحلیل ریسک رقیق شدگی در معادن روباز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.